hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  YouTube transmite astazi imagini live din spatiu: YouTube Space Lab

YouTube transmite astazi imagini live din spatiu: YouTube Space Lab

calendar_month 13 Sep 2012, 14:40
In cadrul proiectului YouTube Space Lab, site-ul transmite astazi live imagini de pe Statia Spatiala Internationala cu rezultatele experimentelor castigatoare din concursul lansat in urma cu un an de YouTube.
Adolescentii au fost incurajati sa propuna experimente ce ar putea fi derulate in atmosfera cu microgravitatie de pe Statia Spatiala Internationala, iar rezultatele lor vor fi prezentate astazi in direct de Bill Nye "The Science Guy", potrivit ScientificAmerican.

Experimentele castigatoare ce au fost desfasurate pe Statia Spatiala Internationala si ale caror rezultate vor fi prezentate astazi, au fost propuse de Amr Mohamed din Alexandria (Egipt) si Dorothy Chen si Sara Ma (SUA). Tanarul din Egipt a propus calatoria in spatiu a unor paienjeni pentru a observa daca acestia isi vor schimba comportamentul in functie de microgravitatie, in timp ce tinerele americane au propus studierea bacteriilor in spatiul cosmic.
Rezultatele vor fi anuntate in evenimentul live stream YouTube Space Lab la ora 17:50 (ora Romaniei), pe care il poti urmari chiar aici, pe HIT.ro.


 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?