hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  YouTube a prezentat o noua aplicatie iOS pentru iPhone

YouTube a prezentat o noua aplicatie iOS pentru iPhone

calendar_month 11 Sep 2012, 17:10
Dupa expirarea contractului de licentiere ce a permis Apple sa creeze propria aplicatie YouTube, site-ul detinut de Google a lansat aplicatia proprie, ce este disponibila deja pentru orice versiune de iOS, nu doar iOS 6 - ce va debuta odata cu noul iPhone.
Pana acum, continutul YouTube a fost disponibil doar prin aplicatia nativa iOS, fara reclame, dar cu restrictii importante pentru continutul disponibil. Aceasta nu va mai fi insa oferita si in iOS 6, iar YouTube a lansat o aplicatie ce ofera mai mult continut, dar include si reclame, scrie CNET.

Noua aplicatie YouTube iOS include o modalitate mai usoara de a naviga prin canalele la care te-ai abonat si are si optiune de sharing prin Facebook, Google+ si alte servicii sociale.
Cel mai mare neajuns al vechii aplicatii dezvoltate de Apple era restrictia vizionarii videoclipurilor incarcate pe cananelele oficiale ale artistilor, dar noua aplicatie YouTube aduce aceeasi functionalitate pe iPhone de care se bucura si utilizatorii de gadgeturi Android.
Descarca noua aplicatie YouTube pentru iPhone si iPod Touch 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?