WLC Rent a Car ofera o gama completa de servicii de inchirieri auto
7/7148
calendar_month 20 Nov 2017, 15:25
WLC Rent este o parte a grupului WLC Auto, o companie specializata in multiple servicii auto integrate cum ar fi inchirieri auto, service auto, dar si asistenta rutiera. WLC Rent ofera o gama vasta si completa de servicii de tipul rent a car. Firma WLC Rent pune la dispozitia clientilor sai o gama cat mai complexa de activitati apartinand domeniului auto, in afara de cea de inchirieri autoturisme, cum ar fi managementul zborurilor, leasing-ul operational, asistenta rutiera si chiar operatiunile de service auto.

“Avand in vedere faptul ca oferim de putin timp servicii de rent a car, avem convingerea, ca impreuna cu clientii nostri vom putea aduce un plus acestor servicii”, declara persoana de contact din cadrul firmei.

Inchirieri-Masini.ro se straduieste ca serviciile oferite sa aiba o calitate ireprosabila, indiferent de domeniul in care au loc activitatile. Oferta lor de inchirieri auto este una variata pentru ca incearca sa acopere o gama cat mai larga de masini. Clientii primesc discounturi de pana la 25% atunci cand inchiriaza de mai multe ori.

Lista de servicii oferite include transferul la aeroport pentru doar 0.25 euro pe kilometru, inchirierea unor masini cu sofer pentru doar 20 de euro pe 8 ore, inchirieri in Bucuresti fara a fi necesar un depozit, circuite turistice in Bucuresti dar si in restul tarii, inchirieri pentru ocazii speciale si evenimente importante si tractari auto sau asistenta rutiera non-stop.

Toate autoturismele oferite de WLC sunt ca si noi, fiind dotate corespunzator pentru anotimpul in care are loc inchirierea. Prin colaborarea cu WLC clientii beneficiaza de cele mai mici preturi existente pe piata. Toate preturile sunt exprimate in euro si reprezinta valoarea finala pe care clientul trebuie sa o plateasca. Nu exista taxe ascunse.

Leasing-ul operational reprezinta alegerea ideala pentru companii. Oferta WLC este ideala pentru companiile care necesita mai multe masini in flota doar in anumite perioade ale anului. Este posibila, astfel, externalizarea mai multor operatiuni care sunt obiectul de activitate al tuturor firmelor si, in acelasi timp, reprezinta si o foarte buna solutie care asigura o crestere sanatoasa.

Leasing-ul operational ofera un raspuns firmelor care au nevoie de autoturisme in interesul companiei dar si in scopuri proprii sau ca o parte a pachetului salarial. Un astfel de leasing de la WLC este ieftin, rapid si nu implica batai de cap din partea persoanelor responsabile de intocmirea actelor.
Taxele de drum, asigurarile, mentenanta, service-ul si inspectiile tehnice periodice ale masinii raman responsabilitatea firmei de inchirieri auto WLC. Clientul trebuie doar sa conduca si pe langa toate acestea va primi la schimb o alta masina de fiecare data cand cea inchiriata va avea nevoie de intretinere sau reparatii.

Inchirieri-masini pune la dispozitia clientilor sai servicii de inchirieri auto pentru perioade lungi de timp, in cele mai bune conditii. Se ofera service si mentenanta pentru masinile inchiriate si toate costurile sunt acoperite. De asemenea, exista tot timpul promotii active de care clientii pot profita, beneficiind de discounturi substantiale, care pot varia tinand cont de numarul autoturismelor inchiriate.Serviciile firmei pot fi rezervate la numarul de telefon +4 0762 135 800 sau prin e-mail, la adresa office@inchirieri-masini.ro.


Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?