hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Vreme la cerere: Cum Devine Gestionarea Microclimatului in Locuinta o Noua Tendinta

Vreme la cerere: Cum Devine Gestionarea Microclimatului in Locuinta o Noua Tendinta

calendar_month 09 Nov 2022, 12:32
Societatea moderna, mai mult ca niciodata, se straduieste sa tina cont de diversitatea viziunii asupra lumii si a necesitatilor. O reflectare a libertatii personale la un nivel nou este personalizarea profunda a vietii, care iti permite sa asiguri, sa simplifici si sa imbunatatesti calitativ interactiunea umana cu mediul inconjurator. Raspunsul tehnologic la aceasta provocare a fost personalizarea electrocasnicelor.
Aceasta influenta a marcat gestionarea climatului in mediul artificial. In trecut, abordarea simpla, unificata, combina aparatele de climatizare si incalzire, purificare si umidificare a aerului - temperatura si umiditatea fiind rezultatul unei medii a preferintelor oamenilor.
Simtim efectul unei abordari diferite atunci cand deschidem fereastra in camera noastra, facem un dus rece de vara sau cand simtim briza blanda in razele soarelui, de plaja. Astfel, aceasta experienta, divergentele dintre oameni cu preferinte climatice diferite si impactul tehnologic au contribuit la aparitia unor echipamente care au plasat personalizarea climatului in mediu artificial la un alt nivel..
AENO – o transformare sanatoasa a locuintei dvs.
AENO este un brand international de electrocasnice smart cu cele mai populare si inovatoare tehnologii inteligente. AENO se straduieste sa transforme locuinta dvs. intr-un spatiu de libertate, auto-dezvoltare si sanatate. Pana la urma, acasa ne relaxam, ne reincarcam cu energie, ne bucuram si chiar lucram, fiind important sa mentinem temperatura, umiditatea si puritatea aerului la un nivel optim.
Nu conteaza daca dormiti sau nu - continuati sa respirati si sa inhalati microparticulele daunatoare si iritante care se acumuleaza in casa. Traditional toamna este un anotimp ploios cu temperaturi scazute, iar iarna, incep sa se raspandeasca activ virozele. Astfel este extrem de important sa aveti grija de calitatea aerului din casa pe tot parcursul anului. Dispozitivele speciale ajuta la rezolvarea acestei probleme – purificatorul de aer, cum ar fi AP2S, este una din solutii.
Aparatul aspira aerul si il trece printr-un sistem de purificare in mai multe etape. In prima etapa aerul trecere printr-un pre-filtru сare capteaza particulele mari, cum ar fi praful si parul animalelor de companie. Mai departe, filtrul HEPA-13 capteaza particulele mici daunatoare, cum ar fi bacteriile, alergenii, aerosolii cu o eficienta de 99,95%. Filtrul cu carbon elimina mirosurile neplacute si compusii organici volatili, care exista in materialele de constructie, mobilier si provin dintr-o gama larga de articole de uz casnic: vopsele, adezivi, lacuri, dezinfectanti. Lampa UV este etapa finala de purificare in care sunt distruse toate particulele nocive care ajung in filtru. Ionizatorul sporeste concentratia de ioni negativi in oxigen; acestia atrag particulele daunatoare, pe care le determina se depuna. La final aerul purificat este eliberat inapoi in camera.
Prezenta constanta a unei persoane intr-o camera cu o temperatura inconfortabila forteaza organismul sa consume resurse suplimentare pentru adaptare, iar hipotermia prelungita reduce proprietatile protectoare ale organismului, ceea ce poate favoriza dezvoltarea bolilor infectioase si inflamatorii. Exista, de asemenea, posibilitatea ca majorarea preturilor la electricitate si a facturilor la incalzire sa duca la o criza energetica in Europa. O posibila solutie este echiparea casei cu un incalzitor inteligent cu tehnologie de economisire a energiei si cu un consum redus de energie.
In curand pe piata europeana va aparea incalzitorul inteligent din clasa premium, inovator si ecologic, marca AENO, care combina tehnologii moderne cu infrarosu si convectie. Acesta va face posibila economisirea cu pana la 50% din cheltuielile pentru electricitate pe tot parcursul sezonului rece. Incalzitorul AENO nu sufla aerul si nu ridica praful. Nu produce poluanti, mirosuri sau zgomot, nu usuca aerul si nu arde oxigenul din locuinta. Acesta mentine echilibrul optim al umiditatii din incapere.
Toate dispozitivele AENO functioneaza impreuna intr-un singur ecosistem care ofera acces la setari individuale. Aplicatia AENO va permite sa gestionati electrocasnicele direct de pe smartphone-ul dvs. in mod tactil sau cu ajutorul asistenului vocal, dar si sa integrati electrocasnice AENO multiple, cu diferite optiuni de automatizare.
Optimizare inteligenta a confortului
Suntem martorii unei reinnoiri calitative a industriei aflat intr-o continua dezvoltare spre o lume naturala pentru oameni, unde fiecare se poate bucura de un climat personal si sigur. Situatia face ca in acest moment sa apara si necesitatatea: pe de o parte, s-au schimbat modelele de consum, pe de alta parte, tehnologiile se dezvolta rapid.
„Misiunea noastra este sa eliberam oamenii de rutina si sa transformam locuinta intr-un spatiu de libertate, securitate si sanatate. Dezvoltarea tehnologiilor digitale, cresterea cererii pentru gestionarea de la distanta cu ajutorul dispozitivelor smart, asistentilor vocali, ca elemente necesare in gestionarea gospodariei, stimuleaza trecerea la electrocasnice inteligente. Introducerea componentei inteligente in toate categoriile este ceea ce are nevoie utilizatorul modern, – relateaza Elena Krochak, Business Development Director AENO, – Cresterea asteptarilor consumatorilor, schimbarile modului de viata si abordarea diferita a cererii vor contribui la cresterea continua a brandului si la dezvoltarea liniei de produse AENO”.
Orientarea catre consumatori va necesita mai multa ingeniozitate si expertiza din partea brandurilor. Inovatiile au devenit parte a vietii noastre ca raspuns la circumstantele neprevazute. Consumatorii nu mai sunt dispusi sa isi limiteze preferintele si asteapta propuneri, care sa le imbunatateasca viata, sa le rezolve mare parte din probleme si sa le dea incredere in viitor.

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?