hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Vertiv va prezenta cele mai recente inovatii la Datacloud Global Congress 2023

Vertiv va prezenta cele mai recente inovatii la Datacloud Global Congress 2023

calendar_month 24 Apr 2023, 12:43
Publicul va avea acces la demonstratii ale instrumentelor inovatoare de realitate virtuala si a aplicatiei Vertiv™ XR pentru a explora echipamentele centrelor de date si potentialul acestora.
Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, va prezenta ultimele sale inovatii la Datacloud Global Congress, reuniunea principala a conducerii pentru directori seniori din spatiul IT&C, in perioada 25-27 aprilie 2023 la Grimaldi Forum, Monaco. Vertiv va prezenta progrese in solutiile de energie, racire si infrastructura IT pentru centrele de date la standul sau nr. 42, oferind vizitatorilor posibilitatea de a discuta provocarile cu echipa sa de experti si de a experimenta la fata locului tehnologia sa inovatoare.
La standul Vertiv, participantii vor putea experimenta tururi ghidate in realitate virtuala ale solutiilor pentru centrele de date Vertiv si vor putea participa la o competitie pentru a castiga o casca Meta Quest 2. Vizitatorii pot, de asemenea, sa vada demonstratii cu noua aplicatie Vertiv™ XR, primul instrument de acest fel care permite operatorilor de centre de date, managerilor IT si partenerilor de canal sa vizualizeze produsele Vertiv in locatia pe care ar ocupa-o in orice cladire. Reprezentarea virtuala ii ajuta pe factorii de decizie din centrul de date de astazi, oferind un instrument convenabil pentru a-si planifica spatiul si pentru a oferi suport dupa instalare, cu intentia de a imbunatati intelegerea modului in care infrastructura le va sustine calculul si impactul asupra amprentei fizice.
Karsten Winther, presedintele EMEA pentru Vertiv spune: „Suntem mandri sa fim parteneri si asteptam cu nerabdare sa prezentam cele mai recente solutii de infrastructura Vertiv la Datacloud 2023. La standul nostru, vizitatorii vor avea sansa de a pune in practica produsele noastre si de a le explora capacitatile, datorita sistemului nostru virtual si experientelor de realitate augmentata. De asemenea, suntem incantati sa colaboram cu MEEZA pentru a impartasi o poveste de succes care evidentiaza modul in care solutiile noastre modulare integrate pot aduce mari beneficii implementarilor rapide ale centrelor de date.”
Vertiv va contribui la aceste sesiuni cheie:
Keynote Panel: Ce influente potrivnice vor provoca cresterea pietei in urmatorii 3-5 ani
26 aprilie, 09:20 – 10:00 CET, Genois Theatre, Grimaldi Forum, Monaco
Alaturati-va lui Stephen Liang, Chief Technology Officer si EVP, Infrastructura si Solutii la Vertiv, si altor lideri din industrie pentru aceasta sesiune importanta, care se concentreaza pe cum sa fiti in frunte in aceasta piata cu crestere rapida.
Acest panel va discuta:
Cum tinem pasul cu cererea in crestere, cu provocarile legate de lantul de aprovizionare si inflatia?
Cum ne gestionam baza de costuri in fata provocarilor economice?
Conteaza durabilitatea daca nu atingeti obiectivele de venituri?
Implementarea rapida a centrului de date: succesul MEEZA de 4,9 MW in Qatar cu Vertiv
26 aprilie, 15:40 – 15:55 CET, Guelfe Theatre, Grimaldi Forum, Monaco
• Karsten Winther, Presedinte EMEA, Vertiv
• Fadi Nasser, Director Comercial, MEEZA
• Gareth McElroy, Director Facilitati Tehnice, MEEZA
Cand un hyper-scaler de top avea nevoie de 4,9 MW de putere de calcul in decurs de 14 luni, MEEZA s-a bazat pe solutiile de centre de date modulare prefabricate de la Vertiv pentru o implementare rapida si scalabila pentru a se incadra in timpul strans. Vertiv a furnizat servicii de proiectare, construire si instalare pentru 100 de module prefabricate complet echipate care integreaza tehnologii critice de energie, management termic, monitorizare si control - sisteme care sunt proiectate sa functioneze impreuna. Acum, cel mai mare centru de date compatibil hyperscale din Qatar este o dovada a contributiei continue a MEEZA la conectivitate si crestere in regiune.
Alaturati-va acestei sesiuni pentru a afla mai multe despre modul in care solutiile modulare prefabricate pot fi utilizate ca elemente de baza pentru a reduce timpul de implementare si pentru a oferi centre de date scalabile si fiabile.
Pentru mai multe informatii despre participarea Vertiv la Datacloud Global, vizitati Vertiv.com sau urmariti-ne pe LinkedIn.

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?