Vertiv prezinta solutii de alimentare ecologice - Vertiv Geist rPDU-uri
3/36253
calendar_month 27 Feb 2024, 16:30


 Vertiv™ Geist™ Switched rPDU utilizeaza relee bi-stabile eficiente din punct de vedere energetic, care utilizeaza mult mai putina energie decat releele traditionale de tip normal deschis sau normal inchis. Acest lucru echivaleaza cu aproximativ 133.780 kWh in economii anuale de la 500 de rPDU-uri cu 36 de iesiri, comparativ cu un model similar cu relee traditionale.

 Ajutați-vă clienții să-și reducă facturile la energie și amprenta de carbon pe măsură ce contribuim împreună pentru a crea un viitor mai prietenos cu mediul.

Vertiv oferă o gamă cuprinzătoare de soluții de distribuție a energiei, de la rPDU-uri de bază până la unități de distribuție a energiei în rack monitorizate și comutate și receptoare de blocare, pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților dumneavoastră.

Permițând monitorizarea condițiilor de mediu la nivel de rack, controlul puterii către echipamentele IT și gestionarea eficientă a capacității și a puterii la nivel de rack, gama de rPDU Vertiv™ Geist™ oferă clienților dumneavoastră un echilibru perfect între performanță, eficiență și prietenos cu mediul.
 
Performanța cu următoarea generație de PDU-uri Rack Vertiv™ Geist™

Device Director este un utilitar cuprinzător, bazat pe Windows, care este utilizat pentru a instala, configura și întreține mai multe dispozitive Vertiv™ Geist™ cu o singură interfață. Device Director vă ajută să setați adresele IP ale mai multor dispozitive, să configurați conturile de utilizator, să modificați setările de rețea, să actualizați firmware-ul, să exportați/importați setările de configurare și să validați conectivitatea dispozitivului.

Utilizând tehnologia Visible Light Communication (VLC), linia actualizabilă de rPDU transmite optic informații către dispozitivul dumneavoastră portabil, oferind acces ușor, sigur și instantaneu la datele de utilizare a energiei din cabinet sau rack.
  
Optimizarea EnergieiVertiv™ Geist™ rPDU oferă funcții avansate de monitorizare și control a puterii, permițând clienților să identifice și să elimine eficient ineficiența energetică.

Prin obținerea de informații valoroase despre tiparele de utilizare a energiei, clienții dumneavoastră pot lua decizii informate pentru a reduce cu încredere risipa și costurile de operare.

Controlul personalizabil al nivelului prizeiAvând control precis asupra prizelor individuale, rPDU-urile Vertiv Switched permit oprirea de la distanță și crearea unor cicluri de alimentare pentru anumite dispozitive.

Această soluție oferă clienților posibilitatea de a implementa strategii eficiente de planificare a energiei, de reducere a sarcinii și de prioritizare a prizei.Monitorizarea mediuluirPDU-urile Vertiv™ Geist™ sunt compatibile cu o varietate de senzori de mediu, incluzând temperatura, nivelurile de umiditate, punctul de condensare și alte condiții de mediu din centrul de date.

Cu această monitorizare activă, clienții dumneavoastră obțin capacitatea de a identifica punctele fierbinți, de a optimiza sistemele de răcire și de a preveni în mod proactiv potențialele defecțiuni ale echipamentelor.

Un model. Peste totVă vom ghida la fiecare pas pentru a ne asigura că infrastructura dumneavoastră de alimentare funcționează întotdeauna la performanță maximă.

rPDU: solutie de alimentare prietenoasa cu mediul

Vertiv™ Geist™ rPDU ofera o distributie fiabila si eficienta a energiei catre echipamentele IT critice, permitand in acelasi timp clientilor sa-si monitorizeze si sa-si gestioneze eficient consumul de energie.

De la Basic la Intelligent Rack PDU, selectati tipul preferat de solutie de gestionare a energiei prietenoase cu mediul cu rPDU Finder, accesand linkul https://www.vertiv.com/en-emea/support/tools-applications/rpdu-finder/