hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Vedeti noutatile de gaming prezentate la E3

Vedeti noutatile de gaming prezentate la E3

calendar_month 05 Iun 2012, 13:09
Unul dintre cele mai mari evenimente din lumea gaming-ului, Electronic Entertainment Expo (E3), se desfasoara la Los Angeles in perioada 5-7 iunie 2012. Eveniment dedicat in special presei, E3 este locul unde dezvoltatorii de hardware si software pentru gaming isi dezvaluie cele mai noi tehnologii. Vedeti noutatile prezentate la E3.
Sony si Electronic Arts au oferit la E3 cu cele mai impresionante prezentari, in timp ce Microsoft a prezentat inovatia SmartGlass, iar Nintendo a adus controller-ul Wii U Gamepad. Aflati mai multe detalii despre noutatile de gaming de la E3.

1. Sony: PlayStation Vita si Move
Oficialii Sony au prezentat la E3 jocuri ca Beyond: Two Souls, God of War: Ascension si PlayStation All-Stars: Battle Royale, dar cele mai bune vesti au vizat un pachet de 12 jocuri gratuite pentru membrii PlayStation Plus si noutati legate de PlayStation Vita si PlayStation Move.
Consola portabila Sony va deveni disponibila intr-o varianta alba in data de 30 octombrie, cu doua titluri noi: Black Ops: Declasified si un spin-off la Assassin's Creed III: Liberation. PlayStation Move a introdus tehnologia Wonderbooks, care permite o abordare tridimensionala a povestilor interactive, potrivit CNET.

2. Nintendo: Wii U Gamepad
Prima stire importanta la E3 a fost lansarea Wii U Gamepad, controller pentru consola cu ecran tactil si butoane fizice. Gadgetul are conectivitate infrar-rosu la TV si este dotat si cu tehnologia NFC. Pentru jocurile care nu au fost optimizate pentru Wii U, Nintendo va lansa si Wii U Pro Controller, cu doua thumbstick-uri in stilul Xbox 360, potrivit TheVerge.

3. Microsoft: SmartGlass
Microsoft a prezentat la E3 detalii despre noul Halo 4, asteptat in data de 6 noiembrie, insa atentia publicului a fost captata cel mai mult de inovatia SmartGlass, potrivit CNET. Aplicatia SmartGlass, pentru sharing de jocuri, video si navigare web, despre care Microsoft spune ca va functiona pe orice device. Smartphone-urile si tabletele Android si iOS vor fi si ele compatibila cu aplicatia ce transforma orice gadget intr-un companion pentru Xbox 360.

4. Ubisoft: Assasin's Creed 3 si Far Cry 3
Fanii seriei de jocuri Assassin's Creed se vor bucura sa afle ca reactiile la gameplay-ul noului joc au fost predominant pozitive. Ubisoft a prezentat la E3 mai multe secvente, ce includ si batalii navale cu grafica de exceptie. Far Cry 3 a fost un alt demo apreciat la prezentarea Ubisoft, unde dezvoltatorii au explicat ca unul dintre cele mai captivante aspecte ale jocului este faptul ca personajul principal innebuneste de-a lungul jocului, scrie EW.

5. Electronic Arts: Sim City, FIFA 2013 si EA Sports
Una dintre cele mai importante noutati prezentate de EA la conferinta E3 vizeaza sosirea jocului Sim City pe Facebook, dar compania a oferit si informatii noi despre FIFA 2013 si EA Sports, scrie Mashable.
Suita de jocuri EA Sports va beneficia de o integrare sociala mai puternica, in timp ce FIFA 2013 va permite tuturor jucatorilor de FIFA 2012 sa-si continue progresul in noul joc, iar cei care joaca FIFA pe smartphone sau tableta se pot conecta la FIFA Football Club pentru a acumula puncte in acelasi cont, indiferent de device-ul folosit la joc.


 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?