Vedere performanta si confort cu lentile de contact de cea mai buna calitate!
7/7087
calendar_month 23 Feb 2017, 15:44
Lentilele de contact Biofinity, garantia calitatii

Cea mai avansata gama de accesorii oftalmologice din portofoliul CooperVision, o marca de traditie pe plan internationa, lentilele de contact Biofinity sunt destinate corectarii problemelor acuitatii vizuale de aproape, cat si de la distanta.

La baza crearii acestora stau materiale de ultima generatie denumite, generic, Aquaform, care faciliteaza circulatia unei cantitati mai mari de oxigen prin lentila, direct catre ochi.
Datorita combinatiei perfecte intre apa si nivelul ridicat al oxigenului, Biofinity te face sa uiti ca porti lentile de contact.
Gratie unui mecanism care functioneaza cu maxima precizie, chiar si ochii cu probleme vor gasi acum ragazul necesar pentru a se "rasfata" si pentru a beneficia de confort in cel mai util mod cu putinta.
Potrivit opiniei multor specialisti, lentilele de contact Biofinity sunt proiectate pentru a elimina senzatia de uscaciune. Lentilele se remarca printr-o flexibilitate deosebita si printr-un material soft, prietenos cu ochiul, dar si cu mediul inconjurator.

Pe ce se bazeaza Aquaform, tehnologia ce sta la baza produselor Biofinity?
Tehnologia Aquaform are la baza materiale inteligente, care sunt compuse, in proportie de 48% apa si 52% silicon-hidrogel. Structura sa moleculara asigura nu doar uniformizarea umiditatii, ci si adaosul natural de care ochiul are nevoie pentru o vedere excelenta si pentru a-i mentine sanatatea.
Aquaform ofera un design optimizat, rotunjit la margime, care reduce interactiunea conjunctivala, prevenind iritatia pielii.
Datorita designului optimizat pentru o vedere mai stabila, impecabila, imediat de la aplicare, aceste accesorii au ajuns sa fie preferate de un segment generos al populatiei.
Spre deosebire de alte lentile obisnuite, care prezinta adesea o serie de structuri artificiale si agenti de umezire care isi pierd, in timp, caracteristicile, Bionity aduce un plus lumii medicale.
Mecromerii siliconici au proprietatea de a stoca apa in lentile, mentinand-o chiar si dupa perioade lungi de purtare. Im acest fel, orice lentile de contact Biofinity au fost gandite cu maxima atentie pentru a fi purtate pe tot parcursul zilei, cat si noaptea.


Sunt destinate remedierii celei mai complete game de afectiuni oculare

Fie ca sufera de miopie, hipermetropie, astigmatism sau prespiobie, pacientii resimt o imbunatatire a vederii inca din primele clipe de la aplicare. Astfel, opiniile pozitive utilizatorilor reliefeaza din plin utilitatea unor accesorii optice de prima clasa.

Astfel, din relatarile acestora, rezulta ca pacientii au parte de o imagine a obiectelor mult mai clara, ba chiar au putut reduce dioptriile, obtinand aceleasi performante.

Rezultatul? Lentilele de de contact Biofinity au devenit tot mai solicitate, atat pentru corectarea ametropiilor, dar si din motive estetice.
In ultimii ani, datorita cresterii numarul de produse vandute, compania a facut eforturi imense pentru a raspunde cerintelor pietei.Pe scurt, produsele sale sunt ravnite atat de catre tinerii, care se confrunta cu forme usoare sau grave de miopie sau astigmatism, cat si de pacientii de varsta a treia!