Vector Watch va fi comercializat din septembrie in Romania si in alte patru tari
6/6901
calendar_month 16 Iun 2015, 11:40
Vector Watch, ceasul inteligent dezvoltat de startup-ul londonez fondat de catre Andrei Pitis si in care actionarul principal este Radu Georgescu (GECAD Group), va fi lansat oficial in septembrie, iar surpriza este ca Romania se afla pe lista celor cinci tari in care gadgetul wearable va deveni disponibil comercial.
Joe Santana, CEO-ul Vector, a declarat, pentru ZDNet, ca Vector Watch va fi comercializat pe cinci piete incepand cu luna septembrie: SUA, Marea Britanie, Elvetia, Hong Kong si Romania.
Compania a demarat, in martie anul acesta, pre-comenzile pentru doua modele, editie limitata, ale ceasului inteligent, Luna si Meridian, iar interesul pentru gadgeturi pare sa fi fost foarte mare. Cei care au facut pre-comenzi pentru aceste doua modele, le vor primi in august, mai scrie sursa citata.

Mai interesant este ca Vector Watch a prezentat, saptamana trecuta, 12 noi modele diferite ale ceasului inteligent, toate urmand sa devina disponibile comercial din septembrie (inclusiv pe piata din Romania).
In perioada urmatoare, compania va anunta si preturile finale ale noilor modele Vector Watch.
Va reamintim ambele versiuni disponibile inca din martie pentru pre-comanda, Vector Watch Luna (carcasa rotunda) si Vector Watch Meridian (carcasa rectangulara), ofera un design asemenator ceasurilor traditionale, au carcase waterproof, dispun de ecrane monocrom non-touch (controlul se realizeaza cu ajutorul butoanelor fizice) si de sistem de operare propriu, mai putin avansat decat Android Wear sau Tizen. Totusi, Vector Watch ofera majoritatea functiilor pe care le regasim pe gadgeturile similare: notificari primite de pe smartphone-ul la care sunt conectate si monitorizarea activitatilor fizice, a somnului sau consumul de calorii etc.
Punctul forte al Vector Watch este autonomia foarte mare oferita, respectiv 30 de zile de utilizare la o singura incarcare.
Cum portofoliul Vector Watch se dovedeste a fi mult mai extins decat credeam, asteptam cu interes specificatiile oficiale ale noilor modele de ceasuri inteligente.
Sursa: ZDNet