Va mai amintiti de Sony? Urmatorul model Xperia se anunta a fi dotat cu 8 camere foto
7/7228
calendar_month 17 Iul 2019, 17:38
Pe nisa de piata a producatorilor de smartphone-uri, conform unui studio realizat de Counterpoint’s Market Monitor in 2018, in top 3 se aflau brandurile Samsung, Huawei si Apple. Brandul Sony, din pacate nu s-a clasat in primii 10 in acest top. Desi smartphone-urile Sony nu s-au bucurat de o mare apreciere in randul consumatorilor, viitorul suna totusi interesant. Sony a compensat mereu cu faptul ca majoritatea brandurilor de top utilizeaza camerele sale in dispozitivele lor. Surse oficiale au anuntat ca viitorul model de Xperia va avea integrate nu mai putin de 8 camere foto.
Telefonul Sony Xperia cu 6 camere, asa cum se zvonea, se pare ca este mai complex de atat. Cele 6 camere vor exista pe spate si in completare alte doua vor fi folosite pe partea din fata. Cu 8 camere distincte, acest tip de telefon se anunta deja a fi interesant pentru influenceri si cei care utilizeaza cu precadere dispozitivul mobil pentru a fotografia sau filma.
Noul concept Sony Xperia
Aparent seamana cu fratele sau Xperia 1. Sony are o prezentare bazată pe creatorii de conținut și faptul că ei se bazează pe echipamente Sony pentru a realiza cele mai bune creații. Fotografi, realizatori de film, muzicieni. Iar pe baza colaborării cu ei au realizat noul Xperia 1. Sony a conceput modelul Xperia 1 in colaborare cu creatorii de continut bazandu-se pe faptul ca ei utilizeaza echipament Sony pentru a realiza cele mai spectaculoase creatii artistice: fotografii, muzica, filme.
Noul model va dispune pe partea din fata de un senzor cu 10 megapixeli, unul de 0,3 de tip TOF pentru calcularea adancimii, acesta putand fi cel folosit in special pentru fotografii de tip portret, separand subiectul de fundal.
Pe partea din spate, viitorul Xperia vine cu o camera principala cu 6 senzori. Unul de 0,5 megapixeli TOF avand functii similare cu cel de pe fata si altii – unul de 16 megapixeli f/2.4 pentru foto si video, precum si pentru ultra-wide, unul de 8 megapixeli pentru zoom, un altul de 20, dar nu se stie prea exact despre toate detaliile fiecaruia. Cert este ca doi senzori sunt principali, au rezolutii de 12 si 48 megapixeli si diafragma variabila, care pana acum putea fi regasita doar la Samsung.
Nu se cunosc inca alte detalii despre accesorii Sony la noul model, functii si informatii tehnice, cu toate acestea multi se grabesc sa creada ca noul Xperia va fi o varianta premium. Producatorul japonez pastreaza confidentialitatea despre momentul la care va lansa noul model, ceea ce se anunta a fi un telefon WOW, cu 8 camere incorporate.
Sony, de interes pentru publicul consumator
Stim ca desi produce senzori foto pentru mai toata industria smartphone-urilor, Sony nu exceleaza la capitolul productiei de telefoane inteligente insa noul model promite sa regleze acest aspect.
Sa nu uitam ca Sony a adus primul 4K la smartphone, cu senzor de amprenta pozitionat in lateral. De la un model la altul Sony incearca sa vina mereu cu ceva nou, inedit. In plus, fata de alte companii, ofera si suport software.
Interesul publicului fata de Sony exista si la nivel de accesorii. Displayul, unul dintre partile fragile ale oricarui smartphone trebuie protejat cu folii de calitate pe langa aceastea, acumulatoarele, incarcatoarele wireless sau cu fir si multe altele sunt de interes pentru consumatori. In acest sens magazinul online GSMnet.ro vine cu optiuni multiple si calitative, la preturi accesibile.
In asteptarea unor noi surprize si pana la noi achizitii Sony, trebuie sa ingrijim ce detinem deja, nu-i asa? Vezi oferta completa a magazinului online GSMnet.ro, accesand pagina oficiala.