hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Va da Apple in judecata si Google?

Va da Apple in judecata si Google?

calendar_month 28 Aug 2012, 10:41
Succesul Apple in procesele impotriva HTC, Motorola si Samsung ar putea fi urmat de un nou proces, impotriva Google. Procesele legate de patentele incalcate au vizat pana acum smartphone-uri Android, iar Apple ar putea decide sa atace Android direct la sursa.
Apple continua sa initieze procese potrivit strategiei lui Steve Jobs, ce a criticat inca de la lansare sistemul de operare mobil creat de Google. "Voi distruge Android, pentru ca este un produs furat", declara Jobs in 2012, iar procesele intentate de Apple arata ca "razboiul" nu a murit odata cu fondatorul companiei, scrie CNN.

Succesul companiei in procesul Apple vs. Samsung s-a bazat in mare parte pe documentele interne ale companiei sud-coreene, ce au demonstrat ca iPhone-ul a fost mereu un punct de referinta pentru designul gadgeturilor noi.
Daca si Google a creat documente similare, atunci cand a dezvoltat Android, un proces Apple vs. Google ar putea duce la o victorie impotriva Android. Pana acum, strategia Apple a evitat procesele directe cu Google, dar daca sirul de victorii continua, Apple ar putea acuza direct Google ca Android copiaza iOS. Nu putine voci din industrie afirma, insa, ca Apple nu vrea altceva decat un monopol bazat pe patente. 

Sondaj

Ce placa video aveti?