V-ati hotarat sa luati o masina de ocazie? Este un bun moment, dar comandati mai intai un raport VIN cu istoricul vehiculului
7/7246
calendar_month 13 Dec 2019, 15:16

Puteți face cadou unei persoane dragi, din familie, o mașină la mâna a doua. Totuși, înainte de a confirma tranzația, alegeți să comandați un raport VIN cu istoricul autoturismului pe care vreți să-l achizionați și astfel să fiți blindat cu tot ce trebuie să cunoașteți despre viitoarea dumneavoastră investiție auto.
Decembrie este luna cadourilor și acestea nu trebuie neapărat să fie noi. Dacă sunt la modă hainele și obiectele vintage, de ce să nu fie și mașinile de ocazie un atractiv cadou pe care îl putem face unui membru al familiei? Este un bun moment, dar comandați mai întâi un raport VIN cu istoricul vehiculului pentru a evita surprizele de după achiziție, cât și costuri suplimentare cu reparații ale unor probleme ascunse.
Cumpărătorii conectați, în pas cu tehnologiile, vor salva seria unică de șasiu a mașinii și o vor adăuga în site-ul verificareavin.ro de unde pot comanda imediat și la un cost foarte accesibil un raport cu istoricul autovehiculului pe care doresc să-l achiziționeze.
Această serie de caroserie poate fi disponibilă în anunțul de vânzare, poate fi furnizată de vânzător sau poate fi copiată când vedeți mașina second hand de la baza parbrizului sau de pe pragul mașinii, în funcție de model.
Numărul VIN este un număr magic pentru că revelează tot background-ul mașinii la mâna a doua aflată la vânzare:


  • numărul de proprietari al mașinii și tipul lor (firme sau particulari)


  • modul în care a fost folosită mașina (uz particular vs. taximetrie, de exemplu)


  • reviziile efectuate – aflați dacă s-au făcut periodic


  • kilometrajul real – de confruntat cu cel de pe bord


  • accidente și reparații – dacă au existat


  • țara de proveniență și dotările originale


  • autenticitatea actelor – este sau nu furată mașina


  • destinația pieței de desfacere a vehiculului


  • fotografii mai vechi ale mașinii dacă a mai fost scoasă la vânzare


Acestea sunt o parte din informațiile cuprinse în raportul VIN (Vehicle Identification Number). Acesta nu poate fi manipulat de vânzător, sunt informații reale, neutre și sunt interogate numeroase baze de date, actualizate permanent, în timp real.
Cumpărați avizat și informat mașina dumneavoastră de ocazie, evitați surprizele neplăcute și astfel protejați-vă investiția pe care urmează să o faceți!