Usi rapide tip rulou pentru camere frigorifice
7/7425
calendar_month 17 Sep 2020, 15:06
Indiferent ca vorbim despre o camera frigorifica dintr-un restaurant, sau dintr-o unitate operationala, sau despre un depozit de refrigerare, multi proprietari de business au nevoie sa stie ca usile rapide de tip rulou pentru camere frigorifice vor putea sa contribuie la reducerea costurilor pentru energia necesara mentinerii temperaturilor adecvate in zone de racire sau in camere frigorifice de depozitare.

Izolare termica cu usi rapide rulou

Cu un cost pentru combustibili mereu in crestere, restaurantele, furnizorii de alimente en-gros si companiile specializate care necesita operarea unor camere de racire sau frigorifice, au nevoie sa izoleze termic aceste camere si au, de asemenea, nevoie de metode eficiente de a retine o temperatura cat mai scazuta in ciuda nevoii frecvente de a se intra si iesi din incinta, si de mijloace care sa contribuie la prevenirea si la reducerea patrunderii caldurii in spatiile de refrigerare.
Iar asta inseamna o modalitate de a inchide si de a deschide usile foarte rapid si in plus neesitatea ca usile sa fie foarte bine izolate, in asa fel incat sa mentina mediul intern al camerei la parametrii la care a fost setat.
In afara de usile standard pe care astfel de unitati operationale le folosesc pentru caracteristicile lor de eficienta energetica, o alta optiune ce merita a fi luata in considerare sunt usile rapide de tip rulou, care sunt ideale pentru locatiile de business, reusind sa mentina controlul temperaturii in diverse medii. Iar asta este deosebit de util atunci cand usile de la zona frigorifica de depozitare din restaurantul, din hala industriala sau din unitatea operationala pe care o detii, este deschisa si inchisa in repetate randuri de-a lungul unei zile.

Usile rapide rulou – eficienta si control termic

Instalarea de usi rapide de tip rulou - care sunt capabile sa se inchida si sa se deschida rapid - pentru izolarea camerelor frigorifice contribuie la indeplinirea obiectivului propus de majoritatea companiilor: reducerea cantitatii de caldura care intra in zona frigorifica, astfel incat camera sa isi mentina temperatura scazuta, iar eficienta unitatilor operationale sa creasca.

Castig de timp si acces facil

In plus, usile rapide de tip rulou sunt o solutie ideala pentru companii care necesita acces extern facil pentru autoutilitare, masini, camioane si carucioare de marfuri, atat in interiorul cat si in afara acesteia. In acest sens, usile rapide de tip rulou si-au dovedit aportul in cresterea productivitatii multor companii, pentru ca eficienta lor in inchidere si deschidere inseamna ca nu va fi necesar ca tu sau stafful sa pierdeti timp pentru operarea manuala a usilor rulou standard.
O usa rapida de tip rulou instalata ca principala intrare auto pentru unitatea ta operationala sau comerciala nu numai ca imbunatateste eficienta locatiei, dar va contribui si la reducerea costurilor pentru energie. Aceasta se datoreaza vitezelor la care functioneaza: deschizandu-se si inchizandu-se atat de repede incat timpul ramas pentru patrunderea sau pierderea caldurii este mult mai mic, temperatura din locatie se mentine la parametrii initiali. Acesta este un avantaj major pe care usile rapide de tip rulou il au comparativ cu usile rulou standard, care sunt mai lente si de aceea permit aerului rece sa se piarda, ceea ce va determina sistemul de aer conditionat si sistemul de racire sa lucreze extra pentru a mentine temperatura si sa raceasca sau re-incalzeasca in mod continuu locatiile.
Usile rapide de tip rulou sunt adecvate atat pentru uz intern cat si pentru uz extern si pot fi instalate cu o gama foarte ampla de comenzi operationale, printre care: alimentare, control de la distanta, senzor radar.Cele mai populare usi rapide de tip rulou

Mini ruloul

Este o usa rapida usoara, creata in mod special pentru goluri de usa interne de dimensiuni mai mici, mergand pana la o latime de 3100 mm si o inaltime egala, de 3100 mm.

Usa de acces imediat

Aceasta este o usa rapida cu impachetare, extrem de solida pentru uz intern si extern, cu deschideri de pana la 20.000 mm latime si 20.000 mm inaltime.

Acces imediat de tip rulou

O usa rapida de tip rulou pentru scopuri universale, pentru deschideri externe de pana la 4000 mm latime si 4000 mm inaltime.
Usile rapide de tip rulou pot oferi economii extrem de importante la factura de energie, iar multe companii pot avea parte de o amortizare a investitiei in mai putin de doi ani, desigur respectand conditiile privind buna functionare si intretinere.