hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Update-ul la Windows Phone 7.8 pentru Nokia Lumia 800 si 900 vine in cateva zile

Update-ul la Windows Phone 7.8 pentru Nokia Lumia 800 si 900 vine in cateva zile

calendar_month 20 Nov 2012, 09:45
Nokia pare ca nu vrea sa-si lase in urma fanii care au cumparat deja prima generatie de Nokia Lumia si va publica, in curand, update-ul la Widows Phone 7.8.
Si nu este doar atat. Se pare ca Nokia lucreaza deja la versiunea de update 7.9 pentru detinatorii anumitor modele de Lumia mai vechi (Lumia 900, Lumia 800 si se pare si Lumia 710).
Noua ni se pare o veste foarte buna, mai ales ca update-urile vor apropia cat se poate de mult noul OS mobil de la Microsoft de ceea ce ofera Windows Phone 8. Nu de alta, dar ar fi pacat ca tocmai primii useri care au mers pe mana Microsoft/Nokia sa fie lasati fara niciun fel de speranta ca device-urile lor vor beneficia, totusi, de imbunatatiri ale sistemului de operare.

Stirea despre update-ul la o versiune 7.9 a Windows Phone vine de la Nokia Germania, care sugereaza ca vor exista si alte imbunatatiri ale WP7x, iar asta nu ne poate duce decat cu gandul la Windows Phone 7.9.
Zvonul, care nu a fost insa confirmat de Nokia, pare sustinut macar de afirmatiile Microsoft, care a spus ca va oferi suport software pentru prima generatie de Lumia cel putin 18 luni de la lansare.

Iar in conditiile in care primele device-uri HTC si Nokia cu Windows Phone 8 sufera deja de pe urma unor disfuntionalitati (de ordin software, cel mai probabil), dupa cum am scris ieri, Microsoft nu prea are de ales si trebuie sa se tina de cuvant.
Nu stim daca si alte modele Nokia (Nokia Lumia 610 sau Nokia 710) vor primi update-ul la Windows Phone 7.8 (cu atat mai putin la viitorul Windows Phone 7.9), dar vom reveni cu detalii imediat ce acestea sunt disponibile.
Sursa: Pocket-Lint via GSMarena 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?