Unde isi petrec romanii sarbatorile de iarna fara sa-si goleasca contul bancar
7/7152
calendar_month 27 Nov 2017, 14:17
Chiar dacă există o tendință de a-și petrece sărbătorile de iarnă în afara țării, majoritatea românilor aleg tot plaiurile natale ca să se bucure de iarnă cu adevărat. O medie de 70% dintre persoanele din România rămân în țară pe perioada Crăciunului și a Revelionului. Ei aleg să respecte în mod tradițional aceste sărbători și momente inedite din sezonul de iarnă.
Atrași de zăpadă, de obiceiuri și tradiții, dar și de muntele ce presupune sporturi de iarnă, românii aleg să se cazeze din timp în stațiuni montane precum Poiana Brașov, Bușteni, Sinaia sau Predeal. Aici, iarna este cam de fiecare dată la ea acasă, spre deosebire de restul țării, care poate impune temperaturi ușor mai ridicate.
În România, oamenii își fac planuri de vacanță și concediu în mod premeditat
Astfel că în fiecare iarnă vei găsi hotelurile și pensiunile din zonele de munte pline până la refuz. De asemenea, și cabanele izolate de la munte sunt preferate de grupuri: familii sau prieteni. Chiar și mai bine decât atât, în ultima vreme România este vizitată pe perioada sărbătorilor de iarnă și de străinii curioși să vadă cum se petrce aici.
Aceștia, însă, nu sunt atrași doar de locațiile de distracție ale țării noastre, ci mai ales de zonele naturale și de tradițiile și obiceiurile noastre nemuritoare care încă fac cinste anumitor regiuni din România. Nu doar Maramureșul, Moldova sau Muntenia sunt vizitate de români și de străini, ci și zona Transilvaniei. Aici poți găsi mereu cazări la hoteluri, pensiuni și vile de 5 stele, la prețuri care nu te dărâmă financiar, mai ales dacă știi să te organizezi din timp.
De exemplu, cele mai bune prețuri, facilități și atracții de cazare în Brașov și Poiana Brașov vei găsi vizitând site-ul altbrasov.org. Aici sunt listate doar cele mai bune oferte de cazare conform cu părerile clienților. În funcție de numărul de camere, de numărul de persoane, de evenimentele speciale la care se dorește a se participa, există locații clasate cu până la 5 stele care oferă tot felul de activități distractive, facilități de relaxare și o bucătărie variată.
Mai mult decât atât, pe acest site poți găsi locații de cazare în Brașov și Poiana Brașov foarte apropiate de pârtiile de schi, de oraș sau de zonele în care se pot face trasee pe munte în siguranță.
Tot printre preferințele românilor în sezonul de iarnă se număra și filmele bune în format calitate HD
Adulții, dar mai ales tinerii caută în această perioadă și în următoarea cele mai bune filme HD din 2017. Și pentru că unii au ratat unele producții ale anului lansate în cinematografele din România, acum își pot cumpăra filme HD din 2017 în format DVD, pentru a le urmări cu prietenii în confortul locuinței.
O altă achiziție importantă în această perioadă, dar care deservește mai ales perioada imediat următoare, se referă la anvelopele de iarnă. Acum service-urile și vulcanizarile din toată țara sunt cele mai ocupate cu schimbarea și montarea de noi cauciucuri la automobilele românilor. Anvelope 185 65 R15, anvelope 205 55 R16 sau anvelope de iarnă 195 65 R15 stau la îndemâna tuturor posesorilor de automobile pe site-ul anvelopep.ro. Aici poți fi cercetate aceste piese auto de iarnă și comandate la cele mai ofertante prețuri.
Românii știu să se descurce cu ajutorul unui buget mic, cu puțină organizare și un plan bine pus la punct pentru orice situație. Asta mai ales având în vedere salariile și pensiile din România care ne forțează să luăm decizii financiare bune, pentru orice aspect al vieții noastre.