Unbox & Discover: O experienta ¬WOW¬ de vizionare cu gama 2023 de televizoare de la Samsung
8/8527
calendar_month 05 Apr 2023, 14:22
Gama 2023 de televizoare Samsung le ofera consumatorilor experiente de vizionare premium la o calitate superioara a imaginii, cu specificatii avansate si cele mai recente actualizari SmartThings
Samsung Electronics a prezentat astazi in cadrul evenimentul Unbox si Discover 2023 cea mai recenta gama de televizoare, care va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu luna aprilie. Evenimentul a marcat astfel lansarea unor noi experiente de vizionare, in linie cu viziunea Samsung atunci cand vine vorba despre ecrane: „Screens Everywhere, Screens for All”.
„La Samsung, intelegem ca tehnologia ar trebui sa imbunatateasca viata oamenilor, nu sa o complice. Alegand Samsung, consumatorii se pot astepta sa experimenteze tot ce inseamna «WOW», in timp ce se alatura eforturilor Samsung de a reduce impactul asupra mediului inconjurator”, declara Jong-Hee (JH) Han, Vicepresedinte, CEO si Director executiv al diviziei DX (Device eXperience) la Samsung Electronics.

Noi ecrane premium pentru experiente premium

Samsung ocupa primul loc pe piata globala de televizoare1 pentru al 17-lea an consecutiv in 2022 – dovada a angajamentului sau continuu de a oferi consumatorilor experiente de vizionare premium si un design care tine cont de nevoile utilizarilor.
Cele mai recente modele Neo QLED ofera o calitate remarcabila a imaginii, un design uimitor, precum si optiuni de conectivitate si sunet captivant. Consumatorii se pot bucura acum de continutul lor preferat in 8K, inclusiv prin YouTube, cu Auto HDR Remastering. Remasterizarea AI poate imbunatati sunetul inregistrarilor de calitate scazuta, in timp ce Q-Symphony permite difuzoarelor TV si boxelor compatibile sa functioneze la unison si sa dirijeze cu precizie efectele sonore individuale, creand o experienta audio mai captivanta.
Gama Samsung OLED a primit, de asemenea, o varietate de upgrade-uri. Este vorba de Neural Quantum Processor 4K, care foloseste inteligenta artificiala avansata pentru a imbunatati imaginile de calitate scazuta si pentru a scoate la iveala detalii incredibile pentru o experienta de vizionare uluitoare. Samsung OLED ofera, de asemenea, sunet captivant, cu suport pentru Dolby Atmos si Object Tracking Sound+ (OTS+), ceea ce inseamna ca televizorul analizeaza continutul in asa fel incat sunetul urmeaza actiunea de pe ecran. Aceste specificatii sunt disponibile pe modelele S95C si S90C.

Pasi in reducerea impactului asupra mediului inconjurator

Pe langa noile experiente premium pentru utilizatori, in cadrul Unbox & Discover a fost prezentat si progresul pe care l-a facut Samsung in atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate. Samsung lucreaza pentru a crea un ciclu de viata mai putin daunator pentru mediu.
Gama 2023 de televizoare, monitoare, afisaj digital si telecomenzi contin materiale reciclate si vin in ambalaje care utilizeaza mai putina cerneala si capse in timpul productiei. Noua telecomanda SolarCell, de generatie a treia, nu necesita baterii si se poate incarca prin Radio Frequency Harvesting de 2,4GHz – obtinand energie din semnalele emise de routerele Wi-Fi. Consumatorii pot activa, de asemenea, modul de energie AI de pe telefon sau de pe televizor, care le permite sa-si monitorizeze si sa-si controleze consumul si modelele de energie.

Conectivitate care functioneaza pentru tine

Toate televizoarele Samsung sunt conectate la SmartThings, ceea ce inseamna ca dispozitivele si aparatele din casele utilizatorilor pot fi interconectate, permitandu-le acestora sa acceseze un ecosistem complet de produse si parteneri. Cu ajutorul Home Connectivity Alliance, SmartThings este compatibil cu o varietate de marci, permitand practic tuturor dispozitivelor existente sa fie asociate in Smart Things. SmartThings este proiectat avand in vedere securitatea – Samsung Knox Vault stocheaza informatii sensibile, cum ar fi coduri PIN si chei IoT, intr-un cip izolat, prevenind accesul neautorizat.Oferta speciala de precomanda, valabila doar in urmatoarele 4 zile

Televizoarele Neo QLED si OLED din noua gama Samsung a anului 2023 vor mai fi disponibile pentru precomanda atat in magazinul online Samsung, cat si la parteneri, pana pe 9 aprilie.
La achizitia oricarui model din noua serie 2023 de pe samsung.com/ro, utilizatorii vor primi un soundbar HW-S800B cadou si 500 de lei in puncte Samsung Rewards, valabile la viitoare comenzi pe site.