hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Un viitor mai bun, cu tehnologii revolutionare si inovatii, la OPPO INNO DAY 2022

Un viitor mai bun, cu tehnologii revolutionare si inovatii, la OPPO INNO DAY 2022

calendar_month 14 Dec 2022, 13:12
• OPPO a dezvaluit primul produs sub marca sa OHealth, monitorul de sanatate al familiei OHealth H1
• De asemenea, OPPO a prezentat si al doilea procesor dezvoltat in regim propriu, MariSilicon Y Bluetooth audio SoC, si OPPO Air Glass 2, ce ofera experiente cu adevarat inteligente.
OPPO a organizat evenimentul anual de tehnologie INNO DAY 2022, si a prezentat directia celor patru initiative smart - divertisment inteligent, productivitate inteligenta, sanatate inteligenta si invatare inteligenta, pentru a construi un viitor incluziv, pozitiv.
O viata mai inteligenta cu OHealth H1, MariSilicon Y si Air Glass 2
OPPO a investit semnificativ in dezvoltarea tehnologiei sale de sanatate inteligenta. Nu doar ca a fondat Laboratorul de sanatate OPPO in 2021, pentru a dezvolta abordari proactive care sa-i ajute pe utilizatori sa-si construiasca stiluri de viata sanatoase, dar a creat si un nou sub-brand de asistenta medicala inteligenta, OHealth.
Compania a dezvaluit primul produs sub marca sa OHealth, monitorul de sanatate al familiei OHealth H1. Acesta combina sase functii de monitorizare a datelor de sanatate destinate utilizarii in familie, intr-un singur dispozitiv: masurarea nivelului de oxigen din sange, ECG, ascultarea inimii si a plamanilor, frecventa cardiaca, temperatura corpului si urmarirea somnului. Prin senzori de inalta precizie si algoritmi de sanatate lideri in industrie, OHealth H1 va ajuta utilizatorii sa aiba mai multa grija de sanatatea intregii familii. Spre deosebire de modelele industriale ale echipamentelor medicale traditionale, OHealth H1 este un dispozitiv foarte usor, care cantareste doar 95 de grame, are margini rotunjite estetice si un design placut. Aceste lucruri le permit utilizatorilor sa ia cu ei OHealth H1 oriunde, ajutandu-i sa integreze masuratorile regulate de sanatate in rutina lor zilnica.
OHealth H1 pregateste terenul pentru ambitia OPPO de a construi o punte catre o asistenta medicala mai buna, oferind solutii inteligente, profesionale si convenabile utilizatorilor, spitalelor si clinicilor.
Dupa primul NPU dedicat pentru imagistica dezvoltat de sine, MariSilicon X, OPPO a dezvaluit cel de-al doilea membru al familiei MariSilicon - noul SoC audio MariSilicon Y Bluetooth. Folosind cea mai avansata tehnologie de proces - N6RF, MariSilicon Y introduce un pachet Pro Bluetooth dezvoltat, care mareste latimea de banda Bluetooth cu 50% in comparatie cu cele mai inalte specificatii SoC Bluetooth de pe piata. Echipat cu tehnologia exclusiva de codare URLC si un NPU dedicat cu pana la 590 GOPS de putere de calcul, MariSilicon Y poate transmite un sunet ultra-clar, fara pierderi, de 24 de biti/192 kHz prin Bluetooth. Practic, ofera utilizatorilor toate beneficiile conectivitatii fara fir, cu aceeasi calitate audio ca in cazul unei conexiuni prin cablu, si deschide, in acelasi timp, noi posibilitati in experientele audio spatiale.
OPPO a prezentat, de asemenea, si ochelarii cu realitate asistata OPPO Air Glass 2. Cantarind doar aproximativ 38 de grame, OPPO Air Glass 2 au un design super-usor si robust, care include primul obiectiv cu ghid de unda difractiv SRG din lume dezvoltat de OPPO. Aceste lentile vor sprijini corectarea vederii, iar OPPO Air Glass 2 va putea sa efectueze apeluri telefonice, traduceri in timp real, navigare bazata pe locatie, transformare a vocii in text pentru persoanele cu deficiente de auz.
„Cand ne confruntam cu provocarile pe care le are, in prezent, industria tehnologiei, singura cale de urmat este sa continuam sa inovam si sa depasim noi granite. Sub propunerea „Inspiration Ahead”, OPPO va continua sa aduca utilizatorilor produse si tehnologii superioare care construiesc vieti mai inteligente pentru toti. Vom lucra, de asemenea, cu mai multi parteneri, pentru a oferi un viitor mai bun prin Virtuous Inovation, creand mai multe oportunitati in aria experientelor inteligente conectate”, a declarat Pete Lau, Senior Vice President si Chief Product Officer la OPPO.
De-a lungul anilor, OPPO a continuat sa-si construiasca propriul ecosistem tehnologic, alaturi de parteneri globali puternici, pentru a crea o comunitate deschisa, incluziva. Peste 300.000 de dezvoltatori si 700.000 de creatori si-au distribuit produsele si serviciile prin platformele deschise ale OPPO. OPPO a consolidat, de asemenea, comunicarea si a sprijinit dezvoltatorii si programatorii din intreaga lume, prin Hackathon-ul OPPO ColorOS.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: