Un incarcator pentru laptop Hp Pavilion G6 - solutia potrivita pentru biroul tau
7/7049
calendar_month 30 Sep 2016, 14:45
Un laptop Hp Pavilion G6 si un incarcator pe masura

Incarcatorul pentru laptopul Hp Pavilion G6 este o noutate pe piata din Romania, inventie care vine la pachet cu aparitia pe continental nord-american, dar si in tara noastra, de calculatoare portabile fabricate de catre marele colos american de pe piata mondiala. Acesta s-a gandit, intotdeauna, sa revolutioneze tehnologia din domeniu IT si sa produca echipamente si accesorii care sa se plieze perfect pe cerintele conferite de tehnologiile de ultima generatie in materie. Deoarece acesta se afla in plina expansiune, este necesara o imbunatatire a caracteristicilor tehnice ale device-urilor, in vederea asigurarii unei viteze mai mari de rulare prin aplicatiile avansate.
Marile companii folosesc, in momentul de fata, programe sofisticate, care cer un procesor mai bun, mai multa memorie RAM si o plata de baza si de retea mai performante. De aceea, a fost absolut imperioasa aparita procesoarelor I5 si I7, ca sa se faca trecerea de la tehnologia cu Dual Core, implementata prin I3, la cea cu 4 sau chiar 8 coruri.

Vitezele mai mari de navigatie pe internet si alte aplicatii isi pun un impact negative asupra autonomiei bateriei laptopului tau, uzura si descarcarea acesteia fiind mult mai rapida. De aceea, producatorii au creat, iar comerciantii autorizati au introdus pe piata magazinelor specializate, dar si a celor online, incarcatorul pentru laptop-ultip Hp Pavilion G6, care este indicat utilizatorilor casnici si micilor companii. Acesta are o putere de 90 W si este construit din materiale care indeplinesc, intocmai, specificatiile tehnice ale fabricantului este 100% compatibil cu calculatorul pe care il utilizezi. Asigura o incarcare mai rapida si eficienta, se poate tine in priza pe toata durata cat este deschis device-ul de la biroul tau, iar vazatorii iti garanteaza calitatea si functionare sa pentru o lunga perioada de timp.

O politica de returnare prietenoasa

Stim ca poate nu esti intotdeauna multumit de functionarea incarcatorului de laptop Hp Pavilion G6, asa ca, daca te gandesti sa il cumperi direct de pe internet, il poti returna in maxim 30 de zile, iar produsul iti va fi inlocuit cu unul nou si aflat in perfecta stare de functionare.

Este folosit cu incredere

Spre deosebire de incarcatoarele universale, care pot fi mai scumpe, mai complicate, se pot defecta mai usor anumite elemente ale sale sau se pit seta gresit si, astfel, se poate produce defectul bateriei si al computerului, incarcatorul pentru laptop-ul hp pavilion iti va asigura o buna autonomie a bateriei, siguranta incarcarii si preventie contra stricaciunilor premature ale accesoriilor IT.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?