Transforma peretele intr-un ecran de cinema
7/7359
calendar_month 13 Iul 2020, 10:39
Proiectoarele portabile va permit sa transformati instantaneu orice perete intr-un cinematograf. Majoritatea sunt echipate cu propriile baterii reincarcabile, difuzoare si aplicatii pentru a transmite toate emisiunile preferate oriunde.

Proiector Xiaomi Mi Smart Compact

Indiferent daca il folosesti pentru munca sau jocuri, acest proiector portabil de incredere iti permite sa aduci prezentari si videoclipuri cu tine oriunde te duci. Ofera o impresionanta rezolutie nativa de 1920 x 1080 pixeli si posibilitatea de a proiecta o imagine de pana la 120 de inci.
Proiectorul este echipat cu boxe Dolby de 5 watt si toate porturile pe care le puteti dori. Pe partea din spate a dispozitivului, veti gasi un port HDMI, un port USB-A si o mufa pentru casti. Acest proiector se bazeaza pe un adaptor de curent alternativ pentru alimentare si nu este echipat cu o baterie.
Proiectorul ruleaza una dintre cele mai actualizate versiuni de Android TV, astfel incat sa puteti descarca cu usurinta aplicatiile preferate pentru a transmite video si muzica. Are chiar Chromecast si Google Assistant incorporate pentru a reflecta rapid ecranul smartphone-ului sau pentru a controla redarea cu voce.
Ceea ce ne place cel mai mult este ca proiectorul este compatibil ascendent si nu se lupta cu streamingul de continut HDR 4K. Ceea ce inseamna asta este ca, desi nu emite videoclipul in 4K adevarat, totusi poti reda videoclipuri 4K fara sa obtii o imagine incetosata. Avand in vedere ca acest proiector are o rezolutie completa de 1080 pixeli si 500 lumeni luminozitate ofera unele dintre cele mai bune calitati de imagine.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?