Top atractii Bucuresti
7/7302
calendar_month 27 Apr 2020, 13:00
Bucurestiul este un candidat sigur pentru sloganul "destinatie perfecta in orice anotimp". Capitala vibranta si haotica a Romaniei este o atractie de top pentru vizitatorii care doresc sa experimenteze ceva diferit si autentic.
In cazul in care intentionati sa vizitati Bucurestiul pentru prima data, iata ghidul nostru selectat atent pentru unele dintre cele mai bune lucruri de facut in Bucuresti. Consulta harta Bucuresti online pentru a indentifica obiectivele turistice, iar pentru deplasarea catre acestea recomandam metroul.

Vizitati Palatul Parlamentului

Este obligatoriu orice vizita la Bucuresti, Palatul Parlamentului, cunoscut si sub numele de Casa Poporului, este fara indoiala cel mai cunoscut reper al perioadei comuniste a Romaniei. Una dintre cele mai impresionante si controversate constructii din lume, Casa Poporului este un simbol de neuitat al unui regim care a remodelat istoria tarii.
Cea de-a doua cea mai mare cladire de pe planeta dupa Pentagon, Palatul Parlamentului se extinde pe 370.000 de metri patrati si are 84 de metri inaltime.

Faceti o plimbare pe Bulevardul Victoriei

Intinzandu-se pe 2,7 kilometri de la Piata Natiunilor Unite pana la Piata Victoriei, o plimbare pe Bulevardul Victoriei nu este doar cea mai buna modalitate de a vedea principalele atractii istorice si culturale ale capitalei, ci si un punct de plecare excelent pentru a explora Bucurestiul.
Principalele atractii ale bulevardului includ Muzeul National de Istorie, Palatul CEC, Palatul Militar, Piata Revolutiei, Muzeul National de Arta, Ateneul, Muzeul Colectiilor de Arta si Palatul Cantacuzino care gazduieste Muzeul George Enescu.

Explorati Orasul Vechi

Orasul Vechi va fi cel mai probabil prima parte a vizitei dvs. la Bucuresti. Pastrand unele dintre cele mai vechi monumente din Capitala, dar si strazi pline de viata, cu numeroase restaurante si baruri face una dintre cele mai vibrante zone.
Principalele atractii includ Hanul Manuc din secolul al XIX-lea, cea mai veche biserica din oras si cea mai veche resedinta de printi medievali, Manastirea Stavropoleos din secolul al XVIII-lea, foste edificii ale bancilor si strazi vechi de negustori.