Top 5 produse pentru o viata mai usoara acasa
7/7802
calendar_month 11 Nov 2021, 16:34
In ziua de astazi, tehnologia ne simplifica radical viata, ajutandu-ne sa avem mai mult timp pentru noi si pentru lucrurile care ne pasioneaza. Activitati precum curățenia sau spălatul vaselor pot fi acum lăsate în grija unor aparate care te scutesc de efort și îți dăruiesc un plus de confort. Descoperă în continuare produsele pe care merită să le ai în casă.
Aspiratorul robot - pentru o casă curată fără efort
Cu toții ne dorim o locuință în care să ne simțim comod, iar curățenia contribuie din plin la starea noastră de bine. În contextul actual, când petrecem tot mai mult timp acasă, în special dacă lucrăm remote, trebuie să acordăm atenție spațiului în care trăim. Te-ai întrebat vreodată cum ar fi viața ta dacă ai avea un asistent personal, care să se ocupe zilnic sau săptămânal de curățenie? Nimic mai simplu: cu ajutorul unui aspirator robot, întreaga ta casă va fi curățată eficient și ușor, în timp ce tu te plimbi, citești o carte sau te uiți la serialul preferat. Micul aparat poate recunoaște murdăria prin senzori și evită eventualele obstacole, fiind ideal atât pentru covoare, cât și pentru suprafețele dure. Un astfel de robot poate fi controlat inclusiv printr-un asistent vocal, pentru ca întreg procesul să fie unul cât mai simplu pentru tine.
Mașina de spălat vase - pentru mai puțin timp pierdut în bucătărie
Îți place să te bucuri de mâncărurile preferate, dar când vine vorba de spălatul vaselor amâni întotdeauna treaba pentru a doua zi? Nu-ți face griji, foarte puține persoane s-ar putea declara fani ai spălatului de farfurii și tigăi. Din fericire, există o soluție modernă și comodă, care te poate ajuta să scapi de mormanul care se strânge zilnic în chiuvetă. Mașina de spălat vase este o invenție care îți poate face viața mai simplă, în special dacă ai o familie numeroasă sau dacă prietenii te vizitează des. Tot ce ai de făcut este să cureți vasele de resturile de mâncare, apoi să le așezi în mașină și să adaugi detergentul. Poți spăla inclusiv căni și pahare. Mașinile de spălat vase de ultimă generație optimizează inclusiv consumul de apă, pentru a fi cât mai eficiente.
Espressorul automat de cafea - pentru dimineți pline de energie
Poate că te întrebi de ce ai avea nevoie de un aparat automat de cafea, când poți folosi clasicul ibric sau o cafetieră. Adevărul este că nimic nu te ajută să te încarci de energie ca o cafea gustoasă la prima oră a zilei, iar espressorul automat este cea mai ușoară metodă de a obține rapid și ușor o băutură desăvârșită. Dacă la ibric poți uita băutura pe foc sau poți aproxima greșit cantitatea de cafea adăugată în apă, un espressor te poate scuti de toate aceste probleme. Printr-o simplă apăsare de buton obții o băutură perfect dozată și gata de savurat. În plus, îți poți achiziționa un espressor care să prepare nu doar cafele simple, ci și variante mai elaborate, precum latte macchiato sau cappuccino.
Multicookerul - pentru mese fără stres
Te-ai săturat să pierzi timp și energie gătind, mai ales ca la final mâncarea să nu aibă gustul pe care ți-l doreai? Unii spun că gătitul este o artă care se învață cu mult exercițiu, alții vorbesc de talent, însă ție nu-ți surâde niciuna dintre variante. Adevărul e că în bucătăriile moderne lucrurile se pot rezolva mult mai ușor cu ajutorul unui robot care gătește pentru tine felurile de mâncare preferate. Un multicooker este simplu de folosit și necesită doar ingredientele, pe care le adaugi conform instrucțiunilor din manual. În rest, apeși un buton, iar aparatul se ocupă de tot. La final, te bucuri de o masă gustoasă, pentru care nu te-ai chinuit și nu ai pierdut ore întregi.
Stație de călcat - pentru haine îngrijite mai simplu
Foarte puține persoane se dau în vânt după călcatul hainelor, nu doar pentru că este o activitate care presupune maximă atenție, ci și pentru că fierul trebuie potrivit la intensitatea corectă pentru a nu arde țesăturile. Totuși, dacă îți achiziționezi o stație de călcat dotată cu tehnologie de ultimă generație, munca ta se poate simplifica mai mult decât ai crede. Stațiile de călcat inteligente se pot adapta automat la fiecare tip de material, astfel încât să îl calce mai rapid și mai ușor, fără a-l strica. Poți astfel să îți porți mai des hainele preferate, fără a te mai gândi cu emoții la momentul în care trebuie să le calci.Evident, pe lângă produsele de mai sus există și alte obiecte smart pe care merită să le ai în locuință pentru a-ți simplifica viața. Cele pe care deja ți le-am prezentat răspund unor nevoi de bază și de aceea pot fi potrivite în orice casă. Alege și tu să renunți la activitățile care îți consumă timp și energie, bazându-te pe tehnologia de ultimă generație.