hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Top 10 telefoane cu cea mai buna autonomie a bateriei

Top 10 telefoane cu cea mai buna autonomie a bateriei

calendar_month 02 Feb 2012, 13:21
Autonomia bateriei a devenit un criteriu tot mai important de selectie a telefonului odata cu aparitia smartphone-urilor cu procesoare si placi grafice puternice. Navigarea pe web este o alta problema care scurteaza autonomia bateriei, dar criteriul principal ramane pentru multi durata de convorbire neintrerupta. Va prezentam un top 10 telefoane cu cea mai mare autonomie, potrivit PCMag.
1) Motorola Droid RAZR Maxx
Telefonul LTE cu bateria cea mai performanta, Motorola Droid RAZR Maxx ofera si specificatii excelente. Cel mai mare dezavantaj al smartphone-ului Motorola este faptul ca nu are preinstalat Android 4.0 Ice Cream Sandwich, insa acesta este un detaliu mai putin important avand in vedere durata de viata a bateriei intre incarcari.
Durata de convorbire neintrerupta: 16 ore 45 minute

2) Samsung Galaxy S II
Cu un ecran tactil excelent si cu un procesor dual-core, Samsung Galaxy S II ofera o durata impresionanta a bateriei. Una dintre putinele critici aduse smartphone-ului este faptul ca pentru HDMI out ai nevoie de un adaptor separat.
Durata de convorbire neintrerupta: 11 ore 7 minute

3) Motorola Atrix 2
Cu accesoriile potrivite, Motorola Atrix 2 poate fi transformat intr-un laptop sau desktop. Bateria rezistenta este cu atat mai impresionanta cu cat smartphone-ul are si un ecran cu luminozitate ridicata.
Durata de convorbire neintrerupta: 10 ore 43 minute

4) Motorola Droid Bionic
La fel de versatil ca Motorola Atrix 2, Droid Bionic are insa o camera foto cu timp de raspuns mai scazut, iar aplicatiile in modul laptop/desktop se misca mai incet.
Durata de convorbire neintrerupta: 10 ore 35 minute

5) Motorola Admiral
Dotat cu o tastatura QWERTY excelenta care completeaza touchscreen-ul, Motorola Admiral este rezistent, iar durata de viata a bateriei il face un concurent puternic pentru celelalte smartphone-uri din lista.
Durata de convorbire neintrerupta: 9 ore 53 minute

6) Motorola Droid 3
Tastatura glisanta cu cinci randuri de taste si camera de 8 MP sunt atuurile cele mai importante ale acestui smartphone Motorola, a carui baterie nu ii va dezamagi pe cei mai multi utilizatori.
Durata de convorbire neintrerupta: 9 ore 53 minute

7) Samsung Exhibit II 4G
Camera foto nu poate concura cu alte smartphone-uri, dar telefonul cu Android ofera un echilibru reusit intre functiile sale si pretul rezonabil.
Durata de convorbire neintrerupta: 9 ore 37 minute

8) Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch
Cu un procesor dual-core rapid si cu un ecran tactil de top, Galaxy S II Epic 4G Touch ofera o experienta Android reusita cu o durata de viata lunga a bateriei.
Durata de convorbire neintrerupta: 8 ore 48 minute

9) T-Mobile myTouch 4G
Disponibil momentan doar in reteaua american T-Mobile, myTouch 4G ofera un control vocal deosebit de eficient si o durata de viata a bateriei rezonabil de lunga.
Durata de convorbire neintrerupta: 8 ore 5 minute

10) Motorola Electrify
Procesorul dual-core rapid si ecranul realizat la standarde inalte de calitate fac din Motorola Electrify un telefon excelent, care nu dezamageste nici la capitolul baterie.
Durata de convorbire neintrerupta: 7 ore 51 minute 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?