hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Top 10 cele mai utile accesorii pentru laptop

Top 10 cele mai utile accesorii pentru laptop

calendar_month 22 Mar 2012, 16:25
Un laptop performant merita accesorii pe masura. Chiar si unul mai putin puternic poate fi imbunatatit cu cateva gadgeturi care reduc diferentele dintre un computer portabil si unul de birou. Iata un top 10 cele mai utile accesorii pentru laptop, potrivit RegHardware, care pot usura viata oricarui posesor de laptop, notebook sau ultrabook.
1) Logitech Lapdesk N700
Atunci cand laptopul este tinut mult timp in poala, cresterea temperaturii nu este doar o neplacere mica pentru utilizator. Un suport de laptop bun poate creste durata de viata a acestuia, mentinand procesorul la o temperatura mai mica, in timp ce sistemul de racire devine mai putin zgomotos. Logitech Lapdesk N700 include si difuzoare stereo.
Pret estimativ: 85 euro

2) Philips Notebook Soundbar SPA5210
Oferta de boxe pentru laptop este variata, insa Philips ofera o solutie eficienta si comoda: un sistem de boxe care se ataseaza ecranului de laptop si se conecteaza prin USB. Pret estimativ: 28 euro

3) Canon Pixma iP100
Cand laptopul este folosit in interes profesional, o imprimanta portabila asigura oricand necesarul de rapoarte si documente pe suport de hartie. Canon Pixma iP100 are numai 2 kg si poate imprima la o rezolutie de pana la 9600x2400 dpi. Pret estimativ: 250 euro

4) Swiftpoint Futuremouse
Cei care sunt nevoiti sa cumpere un mouse pentru ca nu se inteleg prea bine cu trackpad-ul, au la dispozitie Swiftpoint Futuremouse, o unealta performanta si portabila, care ofera numeroase scurtaturi utile. Pret estimativ: 60 euro

5) Modern-Tech USB Hub
Utilizatorii care ataseaza in mod curent mai multe device-uri la laptop vor aprecia cu siguranta un hub USB, care include si un cititor de card SD.
Pret estimativ: 10 euro

6) Kingston Ultimate HyperX 3.0
Pentru cea mai buna viteza de transfer (225 MB/s citire si 135 MB/s scriere), Kingston Ultimate HyperX 3.0 este o solutie de top, cu o garantie de 5 ani, insa la un pret pe masura.
Pret estimativ: 155 euro (64GB), 400 euro (128GB), 875 euro (256GB)

7) LG BP06LU10 6x Slim External BD-RW
Un ultrabook fara unitate optica poate fi completat cu succes de un periferic Blu-ray, care poate scrie discuri in mai multe formate si ofera si Lightscribe painting, tehnologie de imprimare a unei etichete pe disc, pentru a nu fi confundat sau pierdut.
Pret estimativ: 120 euro

8) Maplin Power Inverter
Utilizatorii care nu vor sa ramana niciodata fara baterie la laptop, au la indemana un adaptor universal care nu ii va dezamagi. Chiar daca pare maricel, Maplin Power Inverter este compact si gandit pentru portabilitate maxima.
Pret estimativ: 42 euro

9) Viewsonic PLED W500
Cand laptopul are capacitati grafice deosebite, dar nu vrei sa te inghesuiesti langa nimeni pentru a lucra la un tabel sau pentru a vedea un film, Viewsonic PLED W500 ofera o proiectie de calitate excelenta intr-un pachet portabil. Proiectorul Viewsonic are o rezolutie WXGA 1280x800 si contrast 6000:1.
Pret estimativ: 600 euro

10) Digittrade Old School Protection Sleeve
Gentile speciale pentru laptop atrag adesea privirea hotilor, astfel incat multi se vad nevoiti sa le poarte intr-o geanta suplimentara. Digittrade Old School Protection Sleeve ofera protectie suficienta laptopului, care poate fi purtat in orice geanta mai mare.
Pret estimativ: 16 euro


 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?