hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Top 10 cele mai ciudate hub-uri USB

Top 10 cele mai ciudate hub-uri USB

calendar_month 15 Feb 2012, 15:38
Hub-urile USB au devenit o necesitate pentru pasionatii de gadget-uri care vor sa incarce mai multe device-uri in acelasi timp. Design-ul joaca un rol tot mai important pentru un hub USB, insa gusturile nu se discuta. Odee a adunat cele mai ciudate si amuzante hub-uri USB, unele disponibile in magazine online, altele aflate in faza de prototip si realizate de designeri pasionati.
1) Hub USB Roboto
Cel mai "geek" hub USB, cu o inaltime de 10 cm, robotul poate fi accesoriul perfect pentru un birou folosit de cineva cu inclinatii tehnologice, dar si cu o preferinta pentru design. Hub-ul USB Roboto ofera patru mufe USB, iar gura robotul este cititor de carduri SD. Pret estimativ: 28 dolari pe Fredflare.com.

2) Hub USB Craniu
Macabru sau amuzant? Hub-ul USB in forma de craniu este creat din rasini si ofera patru mufe USB 2.0. In afara de aplicatiile tehnologice, craniul poate fi folosit si ca bomboniera sau bol pentru chei sau alte accesorii mici pentru birou. Pret estimativ: 25 dolari pe ThinkGeek.com.

3) Hub USB Bustul Afroditei
Zeita dragostei poate deveni zeita USB-ului pe biroul celor care apreciaza gadget-urile inspirate de arta din Grecia Antica. Cu patru port-uri, Afrodita este creata din material ceramic, iar baza bustului este imbracata in material cu aderenta buna. Pret estimativ: 35 dolari pe Fredflare.com.

4) Hub USB Transformer
Cu patru mufe USB, hub-ul Transformer poate fi aranjat intr-o varietate de pozitii, iar pieptul lui contine o microcaseta, inutila, dar old school. Hub-ul USB Transformer si-a facut aparitia pe site-ul japonez Aniami.com, dar nu este momentan disponibil pentru vanzare.

5) Hub USB Pig Buddies
Adaugand un pic de umor tehnologiei USB, hub-ul Pig Buddies este in forma de purcica (sa nu spunem scroafa...), dispune de patru mufe. Porcusorii care se vad in imagine pot fi optimizati ca stick-uri flash. Creat de cei de la WePlayGod.com, Pig Buddies nu este disponibil pentru vanzare.

6) Hub USB Airplane
Cu doua mufe USB pe fiecare aripa, avionul hub USB are si doua propulsoare functionale, ce pot prelua rolul unui ventilator in zilele toride. Este prezentat pe Sclick.net, dar indisponibil pentru vanzare momentan.

7) Hub USB Tulip
In absenta unei gradini cu flori parfumate, hub-ul USB Tulip ofera un buchet de lalele tehnologice pentru orice birou cu pretentii. Fiecare lalea rosie este o mufa USB de mare viteza. Pret estimativ: 24 dolari pe Fredflare.com.

8) Hub USB Medusa
Poate cel mai bine dotat hub USB, Medusa ofera patru mufe USB 2.0, doua conectoare FireWire 400, o mini-lanterna si un mini-ventilator, cu un finisaj alb, perfect pentru un birou pe care se "odihneste" un Mac. Prezentat de Engadget.com, gadget-ul nu este momental disponibil pentru vanzare.

9) Hub USB Chocolate Bar
Prezentat pe INewIdea.com, conceptul de hub USB Chocolate Bar modular ofera 8 mufe USB, ce pot fi folosite pentru incarcarea device-urilor sau pentru organizarea fisierelor de pe memoriile flash folosind ecranul central.

Hub USB Lego
Oferind cate patru mufe USB, hub-urile Lego functioneaza exact ca piesele de constructie de jucarie, putand fi asamblate cu usurinta. Pret estimativ: 12 dolari pe DCS.co.kr


 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?