Tinute de toamna ¬ modele de pantaloni pentru toate siluetele
7/7727
calendar_month 15 Sep 2021, 19:01
Din nefericire, pălăriile de paie, costumele de baie și pantalonii scurți vor fi în curând puse deoparte. Dar, asta nu înseamnă că nu poți compune cele mai frumoase ținute de toamnă, prin intermediul celor mai în vogă modele de pantaloni.
Blugii boot-cut sunt un must have. Boyfriend, mom, straight... blugii au o mulțime de modele sau croieli în vogă. Dar, blugii boot-cut încep să fie din ce în ce mai în vogă și sunt mai populari ca un sex shop, pe drept cuvânt. Sunt clasicii șic prin excelență. În plus, se pot purta la orice tip de ținută.
Pantalonii evazați în nuanțe pop. Toamna este anotimpul ideal în care poți purta cele mai frumoase modele de pantaloni colorați, care te vor face să te simți cea mai veselă, cel mai bine, ca după un masaj erotic! Poți alege nuanțele de roz corail sau de roșu bordo pentru a dinamiza așa cum trebuie toate ținutele tale de toamnă!
Pantalonii baggy revin în forță și ei în acest sezon. Sunt aliați de preț pentru toate ținutele în stil streetwear și te ajută să obții cele mai frumoase ținute datorită polivalenței lor. Merg de minune, bineînțeles, cu bascheții, dar nu numai. Se pot asocia chiar și cu botinele cu toc și ci o cămașă.
Blugii drepți încă mai sunt în vogă. Croielile evazate sau ample sunt vedete atunci când vine vorba despre cele mai frumoase și mai în vogă colecții. Dar, ar fi mare păcat să uităm de clasicele modele precum blugii drepți. Sunt cea mai bună alegere, mai ales pentru cel mai frumos look BCBG- bon chic, bon genre. Se pot purta alături de pantofi tip derby, de sneakerși sau pantofi cu toc deci sunt extrem de versatili.
Pantalonii jogging își continuă și ei ascensiunea. Sunt cea mai bună alegere pentru cele mai frumoase ținute de oraș. La fel ca și pantalonii baggy, îi poți alege pentru cele mai frumoase ținute casual. Dar, se pot combina și cu ținute mai elegante, dacă știi cum să faci cele mai bune alegeri.
Pantalonii slim- o valoare sigură și polivalentă din dressing. Mai ales cei care au un look mai british în carouri. Sunt și pantaloni bine-veniți în cadrul ținutelor mai grunge, sau punk-rock. alături de o pereche de Dr. Martens, de exemplu.
Pantalonii de piele. Modelele mai ample, în nuanțe de negru sau de camel sunt cea mai bună alegere, de purtat alături de o tunică.