hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Tim Cook: Nokia demonstreaza ca fara inovatie se "moare"

Tim Cook: Nokia demonstreaza ca fara inovatie se "moare"

calendar_month 20 Sep 2013, 14:00
Seful Apple a comentat asupra situatiei Nokia, explicand ca lipsa de inovatie duce la stagnare si la disparitie. Tim Cook sustine ca strategia Apple este dezvoltata pe inovatie, pentru a evita sa piarda un loc fruntas in industria mobila.
"Cred ca soarta Nokia ofera o avertizare pentru intreaga industrie ca fara inovatie se ajunge la moarte", a declarat Tim Cook. In urma cu un deceniu inainte de achizitionarea diviziei mobile Nokia de catre Microsoft, compania finlandeza domina absolut piata de telefonie mobila.

Declaratia lui Tim Cook pare ciudata in conditiile in care si Apple este acuzata tot mai des de lipsa de inovatie. Senzorul Touch ID pentru securitate prin scanarea amprentei pare a fi cea mai importanta noutate oferita de iPhone in ultimii cativa ani, in afara de cresterea specificatilor odata cu fiecare generatie.
Seful Apple s-a declarat nemultumit de reactia bursei dupa lansarea iPhone 5S si iPhone 5C. Scaderea valorii actiunilor Apple i-a ridicat semne de intrebare lui Cook, dar seful Apple sustine ca urmatoarea miscare Apple va fi bazata pe inovatie, nu pe conformarea la tendintele pietei.
Sursa: Cnet 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?