hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Tim Cook depre concurenta: "Android este ca Europa, mai multe lucruri diferite sub un singur nume"

Tim Cook depre concurenta: "Android este ca Europa, mai multe lucruri diferite sub un singur nume"

calendar_month 10 Feb 2014, 11:30
Tim Cook este de parere ca Android-ul seamana foarte bine cu ceea ce reprezinta in acest moment Uniunea Europeana: "Android este ca Europa, mai multe lucruri diferite sub un singur nume".
Declaratia face parte dintr-un amplu interviu acordat de CEO-ul Apple publicatiei americane The Wall Street Journal si preluat de presa internationala.

Cook a mai spus ca unul dintre principalele atu-uri ale iOS in fata Android este optimizarea aplicatiilor pentru tablete. "Apple are peste un milion de aplicatii dintre care mai mult de jumatate sunt optimizate pentru iPad, in timp ce Android ofera aproximativ o mie de aplicatii optimizate pentru tablete", a spus seful CEO.
Cumparati de la eMAG versiunea de iPad Air care vi se potriveste
Tim Cook nu a ocolit nici subiectul tranzactiei dintre Google si Lenovo. "Vanzarea (Motorola Mobility catre Lenovo - n.r.) era de asteptat pentru ca Google pierdea multi bani", a afirmat Cook.
Desi nu a dat detalii referitoare la ceea ce ne putem astepta de la companie in acest an, ci doar conturat cateva linii generale pe care va merge business-ul, Tim Cook a spus ca Apple este interesata de achizitii de amploare, atat timp cat ele sunt justificate.
Sursa: MacRumors 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?