Tentant.ro aduce produse din toate domeniile intr-un singur magazin
7/7149
calendar_month 20 Nov 2017, 15:29
Tentant.ro este un magazin online care ofera intr-adevar preturi tentante. In plus, in acest magazin cumparatorii gasesc produse din orice categorie dorita, eliminand astfel nevoia de a face mai multe comenzi, din mai multe magazine online si, implicit, de a plati transportul pentru mai multe colete.

Intre produsele de pe pe site sunt incluse si mai multe produse teleshopping care vin insotite de garantia calitatii. Potentialii clienti care ajung in magazinul online au posibilitatea de a naviga prin multitudinea de categorii pentru a se opri, in final, la gama de produse dorite. Categoriile de produse incluse pe site sunt: casa si gradina, electronice, sanatate si frumusete, laptopuri, telefoane si tablete, bucatarie, jucarii, disco si party, sisteme de supraveghere, articole pentru camping si voiaj si accesorii pentru animale.

Un mare atuu al acestor produse este faptul ca multe dintre ele pot fi gasite doar pe site-ul Tentant.ro. Asadar, vizitatorii beneficiaza de un magazin in care pot gasi cadouri originale. Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, momentul in care fiecare persoana cauta cadouri cat mai speciale pentru cei dragi, pentru prieteni si cunostinte, un astfel de loc nu poate fi decat pe placul celor mai multi. In plus, categoriile de produse fiind vaste si cuprinzatoare, este greu ca un cumparator sa nu gaseasca produsele sau cadourile dorite, indiferent din ce domeniu ar fi acestea. Clientii au posibilitatea de a gasi de la produse banale si cunoscute, cum ar fi un dulap textil, si pana la un aparat de facut tigari deosebit de eficient. Acestea sunt doar exemple aleatorii de obiecte ce pot fi achizitionate din magazinul Tentant. In ceea ce priveste cadourile speciale, oferta este atat de vasta, incat poate asigura nevoile oricarei persoane in materie de daruri de sarbatori, indiferent de preferinte.

Avantajele cumparaturilor din magazinul online

Asa cum spune si denumirea site-ului, preturile sunt mai mult decat tentante. Pe langa multitudinea de produse existente in oferta, preturile sunt cele care creeaza magia. Clientii si potentialii cumparatori beneficiaza de preturi avantajoase, unele dintre ele fiind mult mai mici comparativ cu cele practicate de firme similare. Pentru comenzi mai mari sau pentru produsele promotionale exista discount-uri substantiale.

Un alt avantaj oferit de magazinul online este definit de modul de ambalare si transport al produselor. Toate produsele comercializate sunt amabalate in materiale care sa le asigure conditii optime de transport, iar livrarea se face in timp record contra unei taxe aproape simbolice.

Produsele comercializate de Tentant.ro beneficiaza de certificate de garantie pentru perioade care variaza in functie de natura produselor. Se accepta returnarea produselor deteriorate sau care au o functionare necorespunzatoare. Pentru ca acest magazin online prezinta o flexibilitate uriasa in relatia cu clientii, este acceptata returnarea produselor prin orice firma de curierat, singura conditie fiind ca acestea sa aiba amabalajul original in stare buna, certificatul de garantie si copia facturii primite.

Deoarece in domeniul vanzari online, clientii nu au posibilitatea de a vedea bunurile inainte de a le cumpara, au dreptul de a se retrage. Consumatorul are posibilitatea de a testa si verifica bunurile cumparate pentru a putea stabili caracteristicile si modul de functionare.Comenzile pentru produse se realizeaza pe site, telefonic (0760.563.149) sau prin e-mail (office@tentant.ro)