Televizorul ultra slim TCL 65EC780, disponibil in Romania
7/7338
calendar_month 15 Iun 2020, 11:25
Bucuresti, 10 iunie 2020 TCL, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare si brevetare, a lansat în România televizorul ultra slim TCL 65EC780, parte din seria de televizoare ultra-performante cu design de lux EC78.
Seria EC78 combina designul atemporal din metal ultra slim, cu calitatea imaginii 4K HDR10+, o gama extinsa de culori, tehnologia Dolby Vision si cel mai avansat sistem Smart TV de pâna acum – Android TV, cu Google Assistant încorporat – fiind destinata celor care nu vor sa faca niciun compromis între performanta si eleganta.
4K HDR10+: Contrast puternic, culorii vii, detalii surprinzatoare
Cel mai recent standard pentru rezolutia 4K este caracteristica HDR (High Dynamic Range – interval dinamic ridicat), care extinde semnificativ gama de culori, îmbunatateste luminozitatea si permite gradatii mai fine între cele mai întunecate si cele mai deschise nuante.
Împreuna cu 4K, HDR10+ ofera imagini mult mai aproape de realitate: indiferent de cât de întunecate sau luminoase sunt imaginile de pe ecran, curba de mapare a tonurilor este armonizata si optimizata scena cu scena.
WCG: Experienta de cinematograf digital acasa
Datorita functiei WCG (White Colour Gamut – gama larga de culori) ce reproduce nuante intense si ultra-realiste, cu 30% mai pure si mai bogate decât ecranele LED traditionale, utilizatorii se pot bucura de experienta de cinematograf digital în propria sufragerie si de peste 1 miliard de culori rupte parca din realitate.
Dolby Vision - Atmos: Fidelitate fara precedent
Tehnologia Dolby Vision transpune privitorii în povestea de pe ecran, datorita sunetului redat într-un mediu 3D, care, folosind doar difuzoarele televizorului, duce experienta de vizionare a filmelor la un nivel superior, de un realism mai uimitor decât niciodata.
ONKYO: Sunet captivant, specific salii de cinema
Odata cu noul televizor TCL, filmele, muzica si jocurile video patrund într-o noua dimensiune, care aminteste de sala de cinema, prin sistemul integrat de sunet ONKYO, cu 4 difuzoare frontale cu o capacitate de 60W pe modelul de 65 inch si de 56W pe modelul de 55 inch.
Android TV: Control vocal avansat
Sistemul Android TV ofera o experienta TV hands-free. Utilizatorii pot accesa, porni si controla continutul video, ajusta volumul si multe altele de la distanta, doar prin voce. Totul este atât de simplu, încât ai impresia ca poti vorbi cu televizorul tau ca si cum ai vorbi cu prietenii.
Google Home, Google Assistant* si Alexa**: Multitasking nelimitat
Noul televizor TCL vine cu Google Home si Google Assistant încorporate. Fara a pune pe pauza ceea ce urmaresc, utilizatorii pot gasi cel mai recent blockbuster, pot verifica scorul unui meci, pot aprinde lumina sau pot regla temperatura în casa. Google Assistant este gata sa ajute, fiind capabil sa raspunda la peste 1 milion de comenzi.
De asemenea, modelul 65EC780 este compatibil cu Alexa, asistentul virtual dezvoltat de Amazon, care poate porni muzica, poate verifica stirile si vremea, poate schimba canalele TV si ajusta volumul, printre multe altele.

Design ultra-slim, fara rama
Noul televizor TCL vine cu un design ultra-slim compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe experienta de vizionare si pe eleganta atemporala. A fost gândit fara cadru, pentru un ecran mai mare, si cu suport central din metal, durabil si în acelasi timp gratios.
Principalele specificatii

 • Diagonala display: 164 cm

 • Sistem de operare: Android

 • Aplicatii de video streaming: YouTube, Netflix, HBOGo

 • Caracteristici-cheie: comenzi vocale, asistent vocal inteligent, Screen Mirroring

 • Tip procesor: Quad Core

 • Capacitate stocare: 16 GB

 • Rezolutie: 3840 x 2160

 • Tip tehnologie HDR: HDR 10

 • Tehnologii audio: Dolby TruHD, Dolby AC-4, Dolby Atmos, Equalizer, Front Firing, Onkyo, Digital Pure Sound, Auto volume control

 • Dimensiune cu stand: 1448 x 931 x 337 mm

 • Dimensiune fara stand: 1448 x 861 x 95 mm

 • Compatibilitate VESA: 400 x 200

Televizorul TCL 65EC780 este disponibil la preturi recomandate de vânzare începând cu 5.999 Lei.
*Google Assistat nu este disponibil în anumite limbi si tari. Necesita o conexiune la Internet/date mobile si poate genera costuri. Disponibilitatea si performanta anumitor functii si servicii depind de dispozitive si retele si pot sa nu fie disponibile în toate zonele.
** Compatibilitatea Alexa permite utilizarea cu dispozitive Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot si Echo Plus (achizitionate separat).

# # #

Despre TCL

Cu sediul în China, TCL Electronics Holdings Limited (cod bursier 01070.HK) este unul dintre principalii jucatori ai industriei TV pe plan global, fiind implicat în cercetarea, dezvoltarea, productia si distributia produselor electronice de consum, dedicat proiectului de a deveni un lider global în domeniul tehnologiei smart. Printr-un model de business orientat deopotriva catre produs si consumator, care se concentreaza în primul rând pe o directie la ”dublu+” ce include conceptele duo ”smart + internet” si ”produse + servicii”, compania îsi propune sa construiasca un ecosistem cuprinzator pentru televizoare smart, care sa le ofere utilizatorilor produse si servicii inteligente, în acord cu un lifestyle sanatos. Potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL s-a clasat în 2019 pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzari pe piata globala a televizoarelor.

Contact Media:

TCL Europe PPR Worldwide
Amandine (Jiangyue) Wang Sandra Nezzar / Alexandre Henry
Tel: +33 (0)6 14 60 77 41 Tel: +33 (0)6 07 75 50 62 / +33 (0)6 40 95 56 77 /
Email: jiangyue.wang@tcl.com Email: tcl.Hub@pprww.com

TCL România:
Ioana Cristea (Barbu)
Tel: +40 749 885 210
Email: ioana@bright-kite.ro

Facebook: TCL Europe - The Creative Life / Twitter: @TCL_Europe / Instagram: tcl_europe