Tehnologie integrata in bateriile sanitare din casa? Da, cu Grohe se poate
calendar_month 01 Oct 2015, 15:46
In zilele noastre tehnologia e peste tot, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure pentru ca inseamna ca viata noastra va fi pur si simplu mai usoara si mai placuta. Daca esti un impatimit al tehnologiei, alege din gama de baterii sanitareGrohe modelele preferate.
Pentru un plus de confort , descopera variantele de baterii lavoarde la Grohe. Acestea au un design futurist, elegant si iti permit utilizarea lor doar prin apasarea unui buton. Poti sa controlezi temperatura si debitul apei actionand un buton, iar comanda functioneaza prin tehnologia radio.
Designul lor se va potrivi perfect intr-o locuinta decorata in stil minimalist, foarte modern si in tendite. In plus, poti sa optezi si pentru accesorii baie asortate de la Grohe. Acestea au comanda digitala si vor asigura un consum scazut de apa, iar temperatura apei va fi mereu optima, oprindu-se in mod automat la 38 de grade Celsius. Aceste baterii sunt dotate si cu un sistem pentru inchiderea apei dupa 20 de minute, pentru siguranta ta.

In magazinul online www.baterii-lux.ro vei gasi tot ce ai nevoie in materie de baterii sanitare si accesorii de baie, iar calitatea lor exceptionala le individualizeaza si te vor convinge ca ai facut cea mai buna alegere.