TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Edition
7/7261
calendar_month 06 Feb 2020, 10:24
TAG Heuer isi sarbatoreste 160 de ani prin aducerea in prim plan unuia dintre cele mai populare ceasuri, sub forma editiei limitate Carrera 160 Years Silver.

Limitat la doar 1.860 de exemple - noul ceas combina tehnologia de ceasornicarie din secolul XXI cu un design care se remarca inca din anii '60. Numita dupa cursa Carrera Panamericana din Mexic, gama Carrera este o piatra de temelie a ofertelor TAG Heuer.
Noul model, care are aceeasi referinta 2447S ca si originalul, este un ceas cronograf din otel inoxidabil, cu o carcasa de 39 mm (pâna la 36 mm fata de predecesorul sau), cadran argintiu si o carcasa lustruita, cu impingatoare potrivite pentru complicatia cronometrului.
Ceasul este confruntat cu un cristal de safir cu cupola cu tratament anti-reflector dublu, iar rezistenta la apa este de 100 de metri (10 bari). Carcasa din otel inoxidabil este gravata cu „Unul din 1860”, iar pe spate exista si safir pentru vizualizarea miscarii in interior.
TAG Heuer a montat Carrera 160 de ani cu un cadran periat de soare argintiu, in competitie cu indicatoarele de ora potrivite si placare cu rodiu la mâinile de ora si minut. Ceasul este livrat cu o curea de aligator negru cu fermoar pliat din otel inoxidabil lustruit.
TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Edition este disponibila in intreaga lume incepând cu luna iunie si are un pret de peste 30.000 de lei.