hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Tabletele bazate pe Nvidia Tegra Note ar putea costa doar 200 dolari

Tabletele bazate pe Nvidia Tegra Note ar putea costa doar 200 dolari

calendar_month 19 Sep 2013, 08:46
A doua tableta de referinta creata de Nvidia (dupa Project Kai), Nvidia Tegra Note utilizeaza potentialul Tegra 4 la maxim si aduce si optimizare pe partea de software. Nvidia spera ca tabletele bazate pe Tegra Note sa ajunga pe piata chiar din luna octombrie, de la un pret de pornire de 200 dolari.
Partenerii Nvidia au inceput deja productia tabletelor bazate pe platforma Tegra Note, care combina specificatii hardware de ultima generatie cu sistemul de operare Android. In functie de optimizarile aduse de fiecare producator, pretul tabletelor care utilizeaza Nvidia Tegra Note ar putea fi mai mare.

Specificatiile Nvidia Tegra Note includ ecranul de 7 inci (1280x800), difuzoare frontale si stylus cu doua capete diferite, alaturi de procesorul Tegra 4, quad-core cu nuclee Cortex-A15 si 72 de nuclee GeForce in GPU. Camera frontala VGA ar putea fi completata de una de 5MP pe spatele tabletei, iar tableta poate fi dotata cu si sloturi microSD si micro-HDMI.
Project Kai a fost un succes pentru Nvidia si chiar Google a utilizat tableta de referinta in productia Nexus 7, insa atentia la detalii transforma Nvidia Tegra Note intr-o platforma completa cu Android, care include si accesorii (carcasa magnetica) si update-uri software OTA direct de la Nvidia.
Sursa: Nvidia 

Sondaj

Folositi internetul pentru: