hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Sony Bravia 4K, lansat in Romania - costa cat o masina scumpa

Sony Bravia 4K, lansat in Romania - costa cat o masina scumpa

calendar_month 14 Mar 2013, 13:32
Sony a lansat astazi pe piata din Romania primul televizor cu rezolutie 4K - sau Ultra HD - modelul BRAVIA KD-84X9005.
Televizorul care are o diagonala de 2,13 metri (84 inci), ofera o rezolutie de de 3840 x 2160p, de patru ori mai mare decat un ecran Full HD. Bravia 4K incorporeaza tehnologia de imagine 4K X-Reality PRO, un algoritm optimizat de Sony tocmai pentru a putea reda imagini Full HD sau Blu-Ray convertite la rezolutie 4K. Sony a apelat la o astfel de solutie tehnologica pentru a suplini momentan lipsa de continut Ultra HD, dar si pentru a oferi o solutie mai buna decat Full HD-ul consacrat.

"Noul televizor BRAVIA 4K deschide atat un segment de piata, cat si o noua era in tehnologia de imagine pentru acasa. Vorbim de o tehnologie uimitoare, dezvoltatata pe baza experientei vaste pe care Sony o are in industria cinematografica, unde a lansat primul proiector comercial, urmat de prima camera video 4k", a declarat Lucian Radulescu, Country Head Sony pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Televizorul din noua generatie 4K ofera unghiuri de vizualizare de 60 de grade.

Bravia 4K dispune si de sistemul de sunet cinematografic cu 10 boxe laterale incorporate, optimizat pentru ecranele de mari dimensiuni si capabil sa redea pana la 50W.
De asemenea, privitorii se pot bucura de imagini 3D afi┼čate pe un ecran imens. Sony a optat sa doteze noul Bravia Ultra HD cu ochelari 3D cu tehnologie pasiva si care nu au nevoie de baterii.
Sony Bravia 4K este disponibil deja in Romania si este expus in cadrul Baneasa Shoping City.

Pretul televizorului este insa unul mai mult decat piperat. Sony BRAVIA KD-84X9005 costa 26.000 de euro si, in mod evident, se adreseaza unui segment exclusivist de clienti.
In acest pret Sony a inclus si o serie de servicii premium.
Cumparatorii unui astfel de televizor vor beneficia de serviciu gratuit de livrare si instalare a televizorului, dar si de suport tehnic personalizat, in functie de caracteristicile locului in care va fi amplasat. Totodata, orice utilizator al televizorului 4K va beneficia de un serviciu de consultanta inainte de achizitie, pentru a gasi solutia optima de instalare a acestuia.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: