Sondaj Xiaomi in Romania: 44% dintre respondenti sunt pasionati de activitatile in aer liber, prefera ceasurile smart si trotinetele electrice
3/35226
calendar_month 07 Sep 2023, 16:30


44% dintre respondentii unui sondaj realizat de Xiaomi in Romania, in randul a 821 de respondenti, sunt pasionati de activitatile in aer liber si prefera ceasurile smart, precum Xiaomi Watch S1 Active sau Redmi Watch 3, alaturi de trotinetele electrice, precum Xiaomi Electric Scooter 4.

Urmatoarea categorie de respondenti, cu peste un sfert din total (25,2%), are un stil de viata activ, atent la calitatea vietii, cu inclinare catre produse de tipul Xiaomi Robot Vacuum S10+, pentru o curatenie eficienta a casei, sau Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact, pentru o mai buna calitate a aerului respirat.

Romanii care prefera confortul canapelei si activitatile de recreere in casa ocupa a treia pozitie a podiumului, cu 16,9%. Acestia considera potrivite produse ce asigura divertisment de calitate, precum castile performante, true wireless, Redmi Buds 4 Lite sau sistemul care asigura conectivitate eficienta in intreaga casa - Xiaomi Mesh System AX3000.

Cea de-a patra categorie este reprezentata de pasionatii de tehnologie, cu un total de 14% din raspunsuri, care doresc echipamente smart care sa le fie alaturi sau pe care se pot baza in orice activitate, fie ea interioara sau in aer liber. Pentru acestia, produsele preferate sunt Xiaomi Router AX3200, pentru conectivitate stabila, castile de top Redmi Buds 4 Pro sau acelasi performant Xiaomi Electric Scooter 4.

Sondajul a fost realizat de Xiaomi pe durata acestei veri, pe site-ul propriu, iar in Romania, numarul participantilor a fost de 821 de persoane. Sondajul a fost desfasurat, simultan, in mai multe tari europene.