Solutii romanesti Smart City, in premiera la cel mai prestigios targ de profil, Smart City Expo Worls Congress Barcelona
8/8300
calendar_month 15 Nov 2022, 10:06
Smart City Expo World Congress (SCEWC) este evenimentul international etalon adresat oraselor si solutiilor urbane inteligente, organizat in centrul expozitional Gran Via Venue din Barcelona, in perioada 15-17 noiembrie 2022, sub tema „Orase inspirate de oameni”.
In premiera, la editia din in acest an participa trei companii romanesti: Maxtui & Associates, Silva Sistems si Asseco SEE (ASEE), sustinute de partenerul tehnologic Allied Telesis si de Open Communities (ONG). In zona expozitionala (Hala 2, Standul A161) acestea vor prezenta impreuna solutii de mobilitate si siguranta urbana si cateva dintre proiectele Smart City implementate deja in Romania, demonstrand ca tehnologia inalta poate merge dincolo de proof-of-concept si poate fi tradusa in solutii care sa rezolve problemele reale ale vietii de zi cu zi ale unui centru urban.
Aflat la a 11-a editie, Smart City Expo World Congress (SCEWC) va gazdui peste 1.000 de expozanti si 400 de experti internationali. Congresul se va concentra pe instrumente si strategii accesibile pe care guvernele locale, organizatiile si cetatenii le pot folosi pentru a adresa numeroasele provocari implicate in transformarea urbana si pentru a asigura un viitor mai bun pentru orase si generatiile viitoare.
„Ne asteptam la peste 24.000 de vizitatori in luna noiembrie. Acest lucru ne va readuce la cifrele din perioada premergatoare pandemiei, subliniind nu numai cat de importante sunt orasele pentru viitorul omenirii si al planetei, ci si faptul ca Smart City Expo este evenimentul global de referinta pentru ecosistemul larg de transformare urbana, acum mai mult ca niciodata”, a declarat Directorul Smart City Expo World Congress, Ugo Valenti.
Programul SCEWC 2022 va fi structurat pe opt teme: Tehnologii Generice, Economie, Energie si Mediu, Guvernanta, Infrastructura Urbana si Cladiri, Conditii de Viata si Integrare Sociala, Mobilitate, Siguranta si Securitate Urbana.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?