Solutii optime pentru cresterea fertilitatii cu Profecund si Profecund B
7/7187
calendar_month 16 Iul 2018, 10:57
Exista foarte multe solutii pentru cresterea fertilitatii atat la femei cat si la barbati insa cele mai multe tratamente sunt foarte costisitoare iar de multe ori nu au rezultatele mult asteptate. Pe langa acestea, exista si factori de risc pe care femeile si le asuma doar pentru a ramane insarcinate. Ei bine, acum exista si solutii mult mai eficiente si 100% naturale. Tratamentele naturiste nu au reactii adverse pentru organism si chiar sunt recomandate de medicii de specialitate.
Profecund B si Profecund sunt doua tratamente naturiste care reprezinta cea mai buna solutii pentru cresterea fertilitatii. Aceste produse stimuleaza fertilitatea atat la femei cat si la barbati. In cazul femeilor, datorita ingredientului Quatrefolic se asigura necesarul acidului folic in organism in primele 3-4 saptamani de sarcina. Este perioada in care fatul isi dezvolta atat coloana vertebrala cat si creierul.
Beneficii in cazul utilizarii tratamentelor naturiste Profecund si Profecund B:
Profecund este un tratament naturist ce contine doua ingrediente active cu numeroase beneficii asupra organismului. De exemplu Quatrofolic este forma acidului folic in organism care se prezinta sub forma de folati. Cu ajutorul acestui ingredient organismul primeste necesarul de folati care sunt foarte importanti in primele 3-4 saptamani de sarcina. Radacina de Maca are un rol important in cresterea imunitatii organismului pe timpul sarcinii. Imbunatateste sistemul nervos si reface echilibrul hormonal. Totodata, maca este un bun stimulent impotriva starilor de oboseala si creste capacitatea de reproducere a ovarelor precum si functionalitatea eficienta a acestora.
Profecund B este un tratament naturist adresat barbatiilor care sufera din cauza infertilitatii si a altor tulburari hormonale. Acest produs are numeroase beneficii asupra organismului barbatiilor. Are in compozitie 4 ingrediente active ce ajuta la cresterea fertilitatii si multe alte beneficii. Maca este un ingredient activ cunoscut in special ca si afrodisiac. Are numeroase efecte benefice pentru fertilitate. Zincul prezent in compozitia tratamentului naturist are un rol major in functionarea normala a sistemului re reproducere al barbatului. Este un mineral prezent in toate celulele din corp. Astfel ca lipsa zincului din organism are de multe ori efecte negative care pot duce la scaderea apetitului sexual si chiar impotenta in cazuri mai grave. Coenzima Q10 este foarte importanta datorita multiplelor beneficii asupra organismului. Printre acestea se numara stimularea sistemului imunitar, oxigenarea celulelor si imbunatatirea circulatiei sanguine.
Cand este recomandata administrarea tratamentului?
In cazul femeilor, administrarea tratamentului cu Profecund este recomandata in situatiile de infertilitate cauzate de dereglarea menstruatiei si a ovulatiei. Se recomanda si pentru ovarele polichistice sau in cazul sindromului premenstrual. La barbati Profecund B este recomandat de medicul specialist atunci cand apar probleme intime si probleme cauzate de infertilitate. Infertilitatea la barbati poate fi cauzata de insuficienta productiei lichidului seminal.
Mod de administrare al tratamentului pentru fertilitate:
Se recomanda cate 1 capsula pe zi, timp de minim 3 luni. Va ajuta la reglarea ciclului menstrual si al ovarelor dereglate. Contribuie la imbunatatirea vietii sexuale si creste libidoul. Pe timpul sarcinii Profecund ajuta la reglarea acidului folic de care femeile au nevoie in primul trimestru. Alege cea mai buna metoda pentru a ramane insarcinata si pentru a creste fertilitatea si bucura-te de viata impreuna cu persoana de langa tine!Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?