Serviciile de transfer aeroport: relaxare, confort si siguranta
7/7204
calendar_month 19 Dec 2018, 14:35
Din ce în ce mai mulți oameni apelează la zborurile cu avionul pentru a ajunge mai repede în diferite destinații din țară sau din afara țării, indiferent dacă fac călătorii în interes de serviciu sau pleacă în vacanță cu familia.
Din acest motiv au apărut pe piață tot mai multe firme care se ocupă cu transferuri către și de la aeroport. Aceasta variantă este relativ nouă pe piața transporturilor din România, dar a fost rapid îmbrățișată de clienți datorită multiplelor avantaje față de alte mijloace de transport.
Promptitudine și rapiditate
Indiferent la ce oră este cursa, ai posibilitatea să îți rezervi din timp și transferul către aeroport, astfel încât să te eliberezi de această grijă în plus. La ora solicitată de tine, șoferul cu o mașină aleasă tot de tine te vor aștepta pentru a te conduce către aeroport. Nimic mai simplu! Drumul va fi fără ocolișuri, cât mai scurt posibil, întrucât șoferul firmei cunoaște bine traseul și știe cum poate evita zonele aglomerate.
Rezervarea se face foarte simplu, pe pagina de internet a firmei care prestează serviciile, introducând acolo toate detaliile necesare.
Fără costuri suplimentare
Apelând la o firma privată de transfer, uiți de grija taxelor de drum, a celor de parcare sau a combustibilului, întrucât toate acestea sunt incluse deja în singura taxă pe care i-o plătești firmei. Astfel, știi încă de la început care va fi costul total al drumului către aeroport și îți organizezi mai bine bugetul.
Siguranța înainte de toate
O firma de transferuri care se respectă investește foarte mult în siguranța pasagerilor. Astfel, vei și transportat cu mașini sigure, atent verificate, dotate corespunzător, conduse de șoferi cu experiență. Drumul tău va fi lipsit de griji.
Relaxare și confort
Uită de grija traseului! Pe drumul către aeroport poți face orice dorești, poți dormi, poți citi, poți viziona seriale pe laptop. Mașinile sunt confortabile și spațioase, dotate cu aer condiționat și radio, un mediu cât mai plăcut pentru clienți. Bagajul tău este în siguranță, vei ajunge la timp la aeroport, nu trebuie să te stresezi conducând prin aglomerație, ci ai prilejul să îți încarci bateriile pentru călătoria ce va urma. La întoarcere, vei beneficia de aceleași condiții pentru a ajunge cu bine acasă.
Chiar dacă nu ai mai apelat până acum la servicii private de transfer către aeroport, este momentul potrivit să o faci și să te convingi că este cea mai bună opțiune. Firma City Transfer își pune la dispoziție oferte avantajoase pentru orice călătorie , mașini pe gustul tău și servicii de calitate. Vizitează site-ul pentru mai multe informații și pentru a face rezervarea oricând ai nevoie. Te vei număra în curând printre clienții firmei, care apelează cu încredere la închirierea mașinilor pentru orice călătorie, indiferent de destinație. City Transfer oferă servicii calitative și suport permanent clienților, atât persoane fizice cât și pentru segmentul business, indiferent că este vorba despre transferuri hotel-aeroport, destinații turistice sau alte adrese rezidențiale. Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru oferte personalizate!