hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Seria Galaxy Watch4 ofera noi optiuni in cea mai recenta actualizare

Seria Galaxy Watch4 ofera noi optiuni in cea mai recenta actualizare

calendar_month 08 Feb 2022, 10:48
Noua actualizare a seriei Galaxy Watch4 le permite utilizatorilor sa-și atinga obiectivele cu functii îmbunatatite de sanatate și sa se exprime cu mai multa personalizare decât oricând
Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi o noua actualizare pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic, continuându-și angajamentul de a ajuta utilizatorii sa-și atinga obiectivele de sanatate și sa-și exprime stilul personal. Utilizatorii se vor bucura de noi îmbunatatiri, cum ar fi antrenamentul avansat pe intervale, conceput pentru orice ciclist sau alergator, un nou program de analiza a somnului și noi informatii despre compozitia corporala1. Utilizatorii Galaxy Watch4 vor avea acum și mai multe modalitati de a-și personaliza device-ul, datorita fetelor de ceas îmbunatatite, precum și o noua linie de curele elegante.
„Întelegem nevoile tot mai mari ale utilizatorilor de ceasuri inteligente și ne luam angajamentul sa ne ghidam comunitatea de utilizatori ai seriei Galaxy Watch4 în calatoria unica privind starea de bine cu cea mai recenta actualizare. Suntem încântati sa continuam acest efort ca parte a initiativei noastre mai ample de a redefini bunastarea holistica prin experiente extinse și noi inovatii”, declara Janghyun Yoon, Executive Vice President și Head of Software Platform în cadrul Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.
Motivatia de a face mișcare
Cea mai recenta actualizare a compozitiei corporale ofera utilizatorilor și mai multe informatii despre progresul lor în ceea ce privește sanatatea. Samsung Health va oferi, de asemenea, informatii despre compozitia corporala oferite de Centr2, un program digital de fitness creat de Chris Hemsworth, pentru a ajuta utilizatorii sa-și transforme obiceiurile de sanatate, fitness și mentalitate. În plus, utilizatorii Galaxy Watch4 vor primi 30 de zile de acces complet gratuit la Centr3.
Indiferent daca doriti doar sa deveniti activ sau sa va antrenati pentru o cursa viitoare, noua functie de interval tinta de la Samsung pentru alergatori și bicicliști le permite acestora sa pre-seteze durata, distanta și numarul de seturi pentru antrenament. De acolo, Galaxy Watch4 va ghideaza printr-o sesiune de antrenament de intensitate ridicata cu o serie de antrenamente de mare intensitate intercalate cu antrenamente de intensitate scazuta, ceea ce face ca antrenamentul sa aiba un impact mai mare de fiecare data.
Ne continuam colaborarea cu aplicatii de top, cum ar fi Adidas Running și Strava, pentru a ajuta utilizatorii sa devina fizic mai puternici.
Lucrati pentru a avea un somn mai odihnitor
Bazându-se pe capabilitatile robuste de urmarire a somnului ale Galaxy Watch4, noul program de antrenament al somnului îi ajuta pe utilizatori sa dezvolte obiceiuri de somn mai bune. Urmarind tiparele de somn pe parcursul a șapte zile și completând doua chestionare legate de somn, programul atribuie unul dintre cele opt animale simbol care reprezinta tipul de somn al utilizatorului. Apoi, va ghida utilizatorii printr-un program de coaching de patru pâna la cinci saptamâni, care include misiuni, liste de verificare, articole legate de somn, îndrumari de meditatie și rapoarte regulate pentru a sprijini utilizatorii pe masura ce lucreaza pentru îmbunatatirea calitatii somnului.
Când vine vorba de a va trezi odihniti, un mediu liniștit este esential pentru o odihna sanatoasa. Galaxy Watch4 recunoaște când utilizatorii adorm și stinge automat luminile Samsung activate în aplicatia SmartThings pentru a ajuta la crearea unor conditii de somn mai bune4.Perspective mai profunde pentru o inima mai sanatoasa
Combinat cu tehnologia avansata BioActive Sensor și aplicatia Samsung Health Monitor5, Galaxy Watch4 masoara atât tensiunea arteriala (TA)6 cât și electrocardiograma (ECG)7, permitând utilizatorilor sa își monitorizeze sanatatea inimii oricând și de oriunde. De la prima introducere în 2020, aplicatia Samsung Health Monitor este disponibila în prezent pe 43 de piete la nivel global, extinzându-se la înca 11 în martie, inclusiv Canada, Vietnam și Africa de Sud.
O selectie mai mare de curele și fete de ceas
Noua actualizare Galaxy Watch4 face experienta de purtare și mai buna, din interior spre exterior. Utilizatorii își pot personaliza în continuare cadranul ceasului cu culori suplimentare și fonturi de ceas digital. De asemenea, noile culori ale curelei8 precum vișiniu și crem, precum și noua banda din material textil vor fi disponibile pentru un aspect mai personalizat.
Samsung se angajeaza sa extinda compatibilitatea în cadrul ecosistemului Android
În 2021, Samsung și Google au introdus Wear OS™ Powered by Samsung, oferind conexiuni mai fluide pe dispozitivele Android și acces fara probleme la mai multe aplicatii prin Google Play, inclusiv Google Maps, Google Pay și YouTube Music. În curând, printr-o actualizare suplimentara, utilizatorii vor putea reda muzica prin Wi-Fi sau LTE din aplicatia YouTube Music de pe Galaxy Watch4. Aceasta înseamna ca utilizatorii își pot lasa telefonul și se pot bucura în continuare de artiștii lor preferati în timp ce se antreneaza.
În plus, Google Assistant va fi disponibil pe seria Galaxy Watch4 în urmatoarele luni. Având acces atât la Bixby, cât și la Google Assistant, utilizatorii se vor putea bucura de functionalitate
De asemenea, utilizatorii își pot instala acum aplicatiile preferate9 de pe smartphone lor pe Galaxy Watch4 în timpul configurarii initiale cu o singura atingere, având parte de o experienta excelenta între device-uri.
Disponibilitate 1011
Aceasta actualizare de software va fi disponibila prin intermediul aplicatiei Galaxy Wearable pentru Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic începând cu 9 februarie, data la care are loc Unpacked. Utilizatorii pot achizitiona noile curele de ceas începând cu sfârșitul lunii februarie.
Pentru a afla mai multe despre Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic12, va rugam sa vizitati:
https://www.samsung.com/ro/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-black-bluetooth-sm-r870nzkaeue/buy/

1 Destinat numai în scopuri generale de wellness și fitness. Nu este destinat utilizarii în detectarea, diagnosticarea sau tratamentul oricarei afectiuni sau boli. Masuratorile sunt doar pentru referinta personala a utilizatorului. Va rugam sa consultati un medic pentru sfaturi medicale. Nu va masurati compozitia corporala daca aveti un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate. Nu va masurati compozitia corporala daca sunteti însarcinata. Este posibil ca rezultatele masuratorilor sa nu fie exacte daca aveti sub 20 de ani. Disponibilitatea acestei functii poate varia în functie de piata.


2 Perspectivele oferite de Centr vor fi disponibile numai în limba engleza la lansare.


3 Oferta de încercare gratuita timp de 30 de zile a Centr este disponibila pentru utilizatorii Samsung Health care au conectat seria Galaxy Watch 4 la mobil. Oferta este eligibila pentru toti utilizatorii care se înscriu la Centr prin Samsung Health pe Centr.com. Aceasta oferta este disponibila numai pentru noii clienti Centr și nu se aplica membrilor Centr existenti. Serviciul Centr este disponibil în toata lumea. Toate abonamentele va ofera primele 30 de zile acces gratuit și nerestrictionat la Centr. Abonamentele sunt taxate dupa finalizarea perioadei de încercare gratuita de 30 de zile și se vor reînnoi automat la sfârșitul fiecarui abonament. Puteti anula oricând reînnoirea automata.


4 Necesita cele mai recente versiuni ale aplicatiei mobile Samsung Clock (v. 12.1.10.5), aplicatiei mobile Samsung SmartThings (v. 1.7.59.23) și aplicatiei mobile SmartThings Framework (v1.4.1). Disponibil pe dispozitivele inteligente care sunt înregistrate la SmartThings.


5 Necesita un smartphone Samsung Galaxy cu Android 7 sau o versiune ulterioara și aplicatia Samsung Health Monitor, care este disponibila numai în magazinul de aplicatii Samsung Galaxy. Din cauza restrictiilor de tara în obtinerea aprobarii/înregistrarii ca dispozitiv medical, aplicatia Samsung Health Monitor functioneaza numai pe ceasuri și smartphone-uri achizitionate în tarile în care serviciul este disponibil în prezent.


6 Functia de tensiune arteriala este disponibila numai pe anumite piete, nu este disponibila în SUA. Pentru a asigura acuratetea, utilizatorii ar trebui sa-și calibreze dispozitivul la fiecare patru saptamâni cu o manșeta traditionala pentru tensiunea arteriala. Aplicatia BP nu poate diagnostica hipertensiunea arteriala, alte afectiuni sau nu poate verifica semnele unui atac de cord. Nu este menit sa înlocuiasca metodele traditionale de diagnostic sau tratament de catre un profesionist calificat în domeniul sanatatii.


7 Functia ECG este disponibila numai pe anumite piete. Aplicatia ECG nu are scopul de a înlocui metodele traditionale de diagnostic sau tratament. Aplicatia ECG nu este destinata utilizatorilor cu aritmii cunoscute, altele decât fibrilatia atriala sau utilizatorilor sub 22 de ani. Utilizatorii nu trebuie sa interpreteze sau sa ia masuri clinice bazate pe rezultatul dispozitivului fara consultarea unui profesionist calificat din domeniul sanatatii.


8 Vandut separat. Disponibilitatea poate varia în functie de piata.


9 Limitat la aplicatiile compatibile cu ceasuri descarcate prin Magazin Google Play. Necesita cea mai recenta versiune a Magazinului Google Play pe dispozitivul conectat.


10 Disponibilitatea poate varia în functie de piata sau operator. Actualizarea va fi disponibila initial pe versiunile Bluetooth și va fi lansata ulterior în versiunile LTE.


11 Actualizarea aplicatiei necesita un smartphone care ruleaza Android 8.0 sau o versiune ulterioara, cu mai mult de 1,5 GB de RAM și cea mai recenta versiune a aplicatiei mobile Samsung Health (v.6.21)


12 Toate functionalitatile, caracteristicile, specificatiile și alte informatii despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fara a se limita la, beneficiile, designul, componentele, performanta, disponibilitatea și capacitatile produsului pot fi modificate fara notificare prealabila
 

Sondaj

Folositi internetul pentru: