Se deschide un nou mall in Romania
7/7393
calendar_month 18 Aug 2020, 10:05
Prime Kapital, dezvoltator imobiliar axat pe piata Europei Centrale si de Est (CEE), va deschide pe 20 august un nou mall in Romania.
Proiectul, numit Dambovita Mall, este primul centru comercial modern din Targoviste, un oras la nord de Bucuresti.
Mall-ul are o suprafata totala construita de peste 70.000 mp si include un hipermarket Carrefour, de asemenea prima astfel de unitate din oras. Este amplasat pe un teren aflat in apropierea bazei militare.
Parcarea mall-ului va gazdui, de asemenea, un cinema drive-in gratuit, concept pe care Prime Kapital l-a implementat si la cinci dintre celelalte proiecte din Romania.

Colosseum Mall Bucuresti

Deschiderea Colosseum Mall, centrul comercial construit in nord-vestul Bucurestiului, a fost reprogramata pentru 2021 „din cauza imprevizibilitatii mediului de afaceri sub impactul pandemiei COVID-19”, se arata intr-un comunicat de presa.
Deschiderea a fost planificata initial pentru sfarsitul acestui an. Aceste centre comerciale influenteaza foarte tare economia din orasul respectiv datorita numarului de joburi create.


Astfel speram ca economia Romaniei sa se redreseze si cautarile pentru "cerere demisie" sa fie inlocuite cu "cerere concediu".