Scapati de dureri articulare cu Genacol si Kollagen 11000 plus
7/7158
calendar_month 14 Dec 2017, 10:59
Aveti probleme cu articulatiile si nu stiti ce solutii sa mai incercati pentru a scăpa de durerile foarte supărătoare? Dacă vizitati magazinele Sam Distribution, veți descoperi doua produse ideale pentru genul acesta de afectiune, care dacă sunt folosite intr-un mod corespunzător, amelioreaza semnificativ durerile articulare.

Este vorba de Kollagen 11000 plus si Genacol două produse naturale 100%, cu beneficii multiple. De exemplu, Kollagen 11000 plus joaca un rol foarte important in frumusetea pielii si sanatatea articulatiilor, ajutand la formarea cartilajelor, oaselor si ligamentelor, fiind un produs de exceptie fabricat in Germania.
Produsul are un rol important și în sănătatea sistemului articular, contribuind la menținerea sa in cele mai bune conditii. De asemenea, daca ai pielea lipsita de suplete si ferminate foloseste cu incredere Kollagen 11000 plus. Tianli este un alt produs cunoscut pe care in gasiti in magazinele noastre la cel mai mic pret de piata.

După cum poate ati observat deja, pe lângă faptul că ajută organismul să lupte impotriva inflamatiilor si a durerilor provocate de artrită, colagenul joaca un rol important in frumusetea pielii noastre.

Totodată se adreseaza persoanelor cu probleme articulare, persoanelor ce desfasoara activitate fizica intensa, sportivilor de performanta, persoanelor in varsta, persoanelor preocupate de aspectul si sanatatea pielii dar si persoanelor al caror tratament include refacerea cartilajului articular.

Fiind un produs natural nu are efecte adverse precum au alte suplimente convenționale.
O altă armă puternică impotriva durerilor reumatice si articulare este produsul Genacol, un produs revolutionar, 100% pe bază de colagen pur.

Odată inceputa administrarea acestui supliment, durerile de la nivelul articulațiilor vor scade, mobilitatea, libertatea de mișcare si flexibilitatea se vor imbunatatii.
Acest produs 100% natural are un conținut bogat de aminoacizi, ajutand la producția de colagen în tot corpul, atât la nivelul mușchilor, tendoanelor, articulațiilor, oaselor, cartilajelor, cat si la nivelul pielii.

La fel ca și Kollagen 11000 plus și Genacol are o serie de avantaje extraordinare pentru sanatatea persoanelor ce sufera de dureri articulare:

–ameliorează durerile articulare;
–este foarte eficient în rezolvarea problemelor articulare, artrită, în reumatism, coxatroză, artroză;
–ajuta la buna funcționarea a articulațiilor;
–joacă un rol important în refacerea si menținerea sănătatii cartilajelor;
–ajuta la recuperarea mai rapida după fracturi sau accidente;
–amelioreaza durerile pe care articulațiile suprasolicitate le pot cauza;
–asigură un somn odihnitor;

Specialiștii recomandă utilizarea de Genacol și în caz de creștere a tonusului muscular, de hernie de disc sau pentru menținerea elasticității pielii.

Barbatii si femeile care au peste 40 de ani pot lua preventiv Genacol, dacă vor să rămână activi fizic. De asemenea, produsul este recomandat si persoanelor ce sufera din cauza obezitatii, au probleme de greutate, au probleme articulare, dar și sportivilor care vor să se recupereze mult mai rapid dupa efort.În compoziția produsului există Vitamina C, ce face parte din procesul de sinteză de colagen si care are un puternic efect antioxidant.

Genacol sintetizeaza cinci tipuri de colagen diferite:

– Colagen de tip 1: piele, oase, tendoane, ligamente;

–Colagen de tip 2: structura ochilor si a cartilajului;

–Colagen de tip 3: plâmâni, ficat si artere;

–Colagen de tip 4: rinichi, alte organe interne;

–Colagen de tip 5: placentă și păr si majoritatea țesuturilor conjuctive.

Utilizat în mod constat Genacol poate avea efecte deosebite asupra sanatatii dumneavoastra. Fiind un produs natural 100% nu prezintă efecte adverse.

În urma studiilor efectuate, s-a constatat o flexibilitate mai buna a articulațiilor după doar 3-6 luni de la începerea administrării de Genacol.

Așadar, dacă suferiti din cazua durerilor articulare, vizitati magazinele Sam Distribution și achiziționați aceste produse ce vă vor ajuta să vă mișcați mult mai ușor si să vă îmbunătățiți mobilitatea într-un timp relativ scurt.

Nu ezitați să faceți comandă daca doriti sa scapati de durerile articulare. Sam Distribution este partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand vine vorba de sanatate. Cumpara produse naturiste la cel mai mic pret de pe piata romaneasca.