Samsung prezinta standul sau virtual in cadrul Bucharest Gaming Week
7/7787
calendar_month 29 Oct 2021, 11:38
Sesiuni interactive de gaming, marea finala PUBG si multe alte surprize
Samsung Romania este partener principal in cadrul celei de-a cincea ediții a Bucharest Gaming Week (25-31 octombrie). Conținutul pregatit de Samsung in cadrul BGW face parte din programul #PlayOnwithSamsung. Evenimentul se desfasoara in mediul online, iar accesul pe platformaBucharest Gaming Week pentru publicul larg este gratuit.
In weekendul 30-31 octombrie, Samsung a pregatit o serie de ”hacks” pentru pasionații de gaming si nu numai – de la demonstrații de gaming intre jucatori profesionisti, dar si alaturi de creatori de conținut care descopera pentru prima oara lumea gaming-ului, pana la marea finala a competiției PUBG Mobile by Samsung, premiera celui de-al doilea sezon din The PlayRoom, alaturi de multe surprize.
Activarile vor avea loc pe canalele de YouTube ale creatorilor de conținut implicați, precum si pe canalele oficiale ale Samsung Romania.
Samsung anunța, de asemenea, continuarea programului GRL Power, care a luat nastere anul trecut sub forma unei echipe compuse din cinci fete jucatoare, care au avut prima apariție in formula completa in cadrul Bucharest Gaming Week 2020. incepand cu anul acesta, GRL Power se extinde pentru a oferi sansa tuturor creatoarelor de conținut de gaming sa faca parte dintr-o comunitate bazata pe valori de nondiscriminare si incurajare a talentului in gaming, indiferent de gen. Urmatorul eveniment sub umbrela GRL Power va avea loc in luna noiembrie.
Programul complet al standului virtual Samsung @ BGW:
Sambata, 30 octombrie
13:00 Back to day 1 | Bogdan Teches, Jaxi, Antonia Nuckle si Reddysh
Cum e sa te uiți acum la primul tau clip ever de pe YouTube? Bogdan Teches lanseaza un super challenge pentru invitații lui!
15:00 In-Game Photosession | Goguci & Jaxi
inscrie-ți din timp print screen-ul din gameplay in concurs si urmareste live pe Insta @samsungromania jurizarea lui Goguci si Jaxi! Castigatorii primesc un wallpaper personalizat, semnat Goguci.
18:30 The PlayRoom Ep. 1
Show-ul The Room by Samsung revine cu ediția a doua si devine The PlayRoom avandu-l drept host pe Jaxi – Fii pe faza pe canalul de YouTube Samsung Romania: lansam un nou sezon special!
19:00 PUBG Mobile Competition powered by Samsung – Play-off
Suntem live cu Tedereu pentru play-off-ul competiției de Play On with Samsung PUBG Mobile. Hai sa vedem cine intra in marea finala!
Duminica, 31 octombrie
11:30 GRL Power #PlayOnwithSamsung Hallowin | Antonia Nuckle, Meowmy, Reddysh, AlexaTV
Halloween sau Hallowin? Membrele GRL Power jurizeaza live cele mai cool cosplay-uri de trimise de voi. Urmareste-le pentru cele mai cool giveaways!
14:00 Alternate Names | Bogdan Teches
Cum suna pentru tine numele jocurilor? De la Noaptea cazematelor la Liga Legendelor: Bogdan Teches jurizeaza propunerile voastre din live – iar cea mai creativa idee nu va scapa nerecompensata!
15:00 0 to 100 Real Quick | Tedereu si Ovvy
De la Fifa la PUBG si de la PUBG la Fifa! Ai ghicit ce urmeaza? Hai sa ii urmarim impreuna pe Tedereu si Ovvy!
17:00 In-Game vs. IRL | Tedereu si Marian Godina
Ce iese atunci cand un shooter IRL se aliaza cu un shooter in-game? Urmareste live-ul cu Tedereu si Marian Godina, 1 vs 1 intr-un meci plin de tensiune si suspans.
19:00 Marea finala PUBG Mobile Competition powered by Samsung
Competiția PUBG Mobile powered by Samsung isi pregateste podiumul in marea finala! Urmarim finala live alaturi de Tedereu si Octav.
Platforma Play On with Samsung reuneste acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum si organizarea de competiții de gaming proprii. Mai multe detalii despre #PlayOnwithSamsung gasiți pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?