Samsung lanseaza cea de-a opta editie Stream Your Dream, dedicata creatorilor de continut pasionati de mobile gaming si montaj video
8/8496
calendar_month 21 Mar 2023, 12:53
Trei mentori – Goguci, Bogdan Teches si Reddysh – vor impartasi cu viitorii creatori de continut ce inseamna profesia de influencer si cum poti realiza continut video de succes pe Youtube
Samsung Romania lanseaza cea de-a opta editie Stream Your Dream, editie care isi propune sa sustina creatorii de continut pasionati de gaming si montaj video aflati la inceput de drum pe Youtube.
In cadrul editiei de anul acesta 15 tineri alesi pe baza de inscriere vor avea ocazia sa afle ce inseamna sa iti dezvolti o cariera in calitate de creator de continut chiar de la profesionisti in domeniu. Printre acestia se numara Goguci (visual artist), Bogdan Teches (vlogger si creator de continut Youtube), Reddysh (gamer si creator de continut), Ana Udriste (fondator Avocatoo) si Sorin Sfetcu (Industry Manager la Google Romania).

Stream Your Dream – From subscriber to superstar

Stream Your Dream este un proiect educativ si are ca rol principal formarea urmatoarei generatii de micro-influencers. Proiectul fost dezvoltat sub platforma #AllOutbySamsung ce reuneste toate proiectele si initiativele brandului pentru Gen Z, menita sa sustina pasiunile noii generatii si sa ofere o sursa noua de inspiratie. Editia de anul acesta se adreseaza tinerilor pasionati de creare de continut in zona video, dar si in cea de gaming si mobile gaming.
In mijlocul vietii lor hiper-digitale, noua generatie cauta acele spatii care le ofera un sentiment de apartenenta la o comunitate, iar gaming-ul este una dintre pasiunile si domeniile de activitate ce faciliteaza, asa cum releva si studiile, posibilitatea de auto-exprimare, conexiune si relaxare. Conform celor mai recente studii, pentru Generatia Z platformele sociale au devenit medii in care ei pot contribui in calitate de creatori si unde au control deplin asupra a ceea ce creeaza1. Generatia de nativi digitali foloseste, astfel, platforme precum YouTube pentru a fi la curent cu ce se intampla in lume, pentru auto-dezvoltare2, dar si pentru a se putea exprima intr-un mod creativ si autentic.
In acest context, Samsung si-a propus sa raspunda nevoilor de auto-exprimare pe care le au Gen Z prin intermediul Stream Your Dream, oferindu-le acces la experti si tehnologia de care au nevoie pentru a-si duce pasiunile la urmatorul nivel.
„Stream Your Dream este un program de edutainment ancorat in zona de content creation si gandit pentru noua generatie si aspiratiile lor, de a-si transforma pasiunile in cariere. Prin acest program ne dorim sa aducem in fiecare an expertii fata in fata cu viitorii profesionisti. Credem ca astfel de intalniri pot inspira tinerii si le pot asigura un cadru in care creativitatea si libera exprimare nu doar ca sunt incurajate, ci pot conduce catre performante si rezultate neasteptate. Cu atat mai mult cu cat vor avea si cele mai noi gadget-uri la indemana – seria Galaxy S23. Camera capabila sa capteze imagini incredibile chiar si pe timp de noapte si procesorul ce imbunatateste considerabil performanta jocurilor pe smartphone sunt elementele pe care viitorii creatori de continut, parte din Gen Z, o generatie mobile-first, le vor aprecia.” declara Simona Panait, Director de Marketing, Samsung Romania & Bulgaria.
Noua editie a Stream Your Dream va oferi tinerilor participanti si acces la cele mai noi dispozitive Samsung, noua serie Galaxy S233. Cu o camera imbunatatita, noua serie Galaxy le ofera utilizatorilor mai multa libertate in a-si explora creativitatea, posibilitatea de face materiale video in stil cinematografice, chiar si pe timp de noapte.Cum se desfasoara cea de-a opta editie a Stream Your Dream

Noua editie a Stream Your Dream se defasoara in trei etape:
• Inscrieri – 17-22 martie
• Selectie participanti workshop – 23-27 martie
• Workshop – 30 martie
In perioada 17-22 martie, tinerii pasionati de videografie si jocuri video pe mobil sunt incurajati sa se inscrie prin completarea unui formular de inscriere si realizarea unui video pe canalele lor de Youtube, in care sa vorbeasca despre pasiunile lor, in linie cu misiunea platformei #AllOutBySamsung si a proiectului, de a sustine noua generatie in a transforma pasiunea intr-un stil de viata.
La finalul perioadei de inscrieri, mentorii acestei editii, Goguci, Bogdan Teches si Reddysh, vor selecta 15 tineri care vor participa pe 30 martie la un workshop dedicat continutului pe YouTube, cu mesajul ,,Stream Your Dream – From subscriber to superstar”.
Tot in cadrul workshop-ului, participantii vor avea misiunea de a pune in practica tot ce au invatat de la mentori. Acestia vor fi provocati sa creeze, folosind un Galaxy S23 Ultra, un video in baza caruia mentorii vor premia trei castigatori Stream Your Dream.
Premiile puse la bataie in competitie sunt:
• Locul I: Samsung Galaxy S23 Ultra, un monitor de gaming Samsung Odyssey G7 si Galaxy Buds2 Pro
• Locul II: Samsung Galaxy S23 Plus si Galaxy Buds2 Pro
• Locul III: Galaxy S23

Un workshop EPIC de o zi si doar trei castigatori finali

Pe 30 martie, mentorii vor impartasi cu cei prezenti din experientele lor si modul in care ei si-au dezvoltat o cariera din creare de continut.
• Goguci, visual artist, parte din Team Galaxy le va dezvalui participantilor cum poti crea fotografii si video-uri uimitoare folosind un smartphone, dar si ce instrumente de editare utilizeaza in proiectele lui.
• Reddysh (Irina Simion), una dintre cele mai populare gamerite din Romania, parte din Team Galaxy si programul Samsung - GRL Power, le va vorbi tinerilor despre gaming content creation la feminin si cum sa construiesti o comunitate internationala de urmaritori.
• Bogdan Teches, vlogger si content creator, parte Team Galaxy, va aborda tema divertismentului pe YouTube, cum poti gasi teme relevante pentru video-uri, cum sa mentii comunitatea activa si cum sa editezi continut creat intr-un mod creativ.
In plus, cei 15 tineri vor putea invata informatii esentiale privind cariera de creator de continut in Romania de la cei doi invitati speciali ai proiectului:
• Ana Udriste, consultanta in domeniul digital si fondatoarea Avocatoo, care le va povesti despre cadrul legal din Romania, despre copyright si legea publicitatii, cum isi pot gestiona veniturile obtinute din crearea de continut sau parteneriatele cu branduri etc.
• Sorin Sfetcu, Industry Manager la Google Romania, care le va face participantilor o introducere in zona de digital marketing si ce inseamna sa iti construiesti un brand pe Youtube, precum si care sunt trendurile in ascensiune ale platformei pentru viitorul apropiat.
Mai multe detalii despre editia de anul acesta a Stream Your Dream sunt accesibile aici: https://www.samsung.com/ro/stream-your-dream-2023/

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?