Samsung extinde BESPOKE in piete noi si propune un concept inedit de frigidere
1/16974
calendar_month 06 Ian 2021, 15:01
Familiile pot alege dintr-o varietate de configuratii si culori pentru a-si personaliza spatiile de locuit

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi faptul ca frigiderul sau Samsung BESPOKE Flex va fi disponibil in SUA anul acesta. Dezvaluit pentru prima data la CES 2021, gama BESPOKE va include un nou concept 4-Door Flex™, care prezinta linii elegante si un design modern cu usi plate si mânere incastrate, care se imbina perfect cu bucatariile existente si se pliaza pe diferite stiluri de viata ale utilizatorilor. Conceptul 4-Door Flex are, de asemenea, un nou spatiu de depozitare pentru bauturi (Beverage Center™) si o zona flexibila imbunatatita.

Gama prezentata va include, de asemenea, noi formate de frigidere si congelatoare cu o singura usa si combine frigorifice ce permit configuratii modulare pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecarei locuinte.

Frigiderele Samsung BESPOKE Flex ofera o combinatie dinamica de optiuni de design, cu opt culori unice si finisaje din sticla sau otel. Optiunile de culoare sunt: Grey Glass, Sky Blue Glass, Navy Steel, Champagne Steel, Matte Black Steel, Navy Glass, White Glass, si Rose Pink Glass.

"Pe masura ce familiile petrec tot mai mult timp acasa – si in inima casei, in bucatarie – acestea investesc in electrocasnice pe care le pot personaliza, exact ceea ce ofera gama noastra BESPOKE. Frigiderele BESPOKE sunt personalizabile la exterior printr-o varietate de culori, materiale si finisaje pe care le puteti alege pentru a se potrivi stilului dvs. si, de asemenea, personalizabile la interior cu sertare convertibile si alte caracteristici unice", a declarat John Herrington, Senior Vice President, General Manager of Home Appliances.

Conceptul 4-Door Flex™ aduce noi caracteristici pentru toate nevoile de refrigerare

Mentinând designul elegant al unitatii, Samsung 4-Door Flex™ BESPOKE vine cu un nou spatiu de depozitare pentru bauturi (Beverage Center™) in usa din stânga sus, care ofera acces rapid in doua moduri diferite, cu un dozator intern de apa filtrata si un vas de apa incorporata cu umplere automata.

Vasul de apa incorporat se umple automat cu apa proaspata, filtrata, sau se poate infuza cu usurinta cu aroma dorita. Frigiderul are, de asemenea, un aparat de gheata dual (Dual Ice Maker), care poate produce nu doar cuburi de gheata obisnuite, ci si fulgi de gheata care racoresc bauturile mai repede.

Samsung 4-Door Flex™ BESPOKE dispune de o zona flexibila imbunatatita, un compartiment versatil care poate trece foarte usor de la temperatura frigiderului la congelator, oferind flexibilitate in functie de nevoile de depozitare a oricarei familii. Zona flexibila imbunatatita are cinci setari diferite de temperatura: congelare/ congelare usoara/ carne / peste/ fructe / legume si bauturi.
Exista, de asemenea, functia Flex Crisper™ care permite depozitarea carnii sau a pestelui la temperatura optima, precum si functia Crisper+™ care mentine fructele si legumele mai proaspete pentru mai mult timp.

Pe lânga SUA, Samsung introduce si gama de frigidere Samsung BESPOKE in regiunile MENA si regiunile europene in 2021 – extinzându-se dincolo de pietele nord-europene si asiatice unde aceasta este disponibila in prezent.

In România, conceptul BESPOKE va disponibil pentru gama de combine frigorifice si noua gama de frigidere si congelatoare cu o singura usa.Mai multe informatii despre Samsung BESPOKE vor fi dezvaluite la expozitia virtuala Samsung din cadrul CES in perioada 11-14 ianuarie. Pentru mai multe informatii despre cele mai recente produse Samsung, va rugam sa vizitati https://www.samsung.com/ro.