Samsung Electronics face eforturi ecologice prin solutii in zona de monitoare si panouri digitale
8/8031
calendar_month 12 Mai 2022, 17:56
Gama Smart Signage 2022 este recunoscuta prin certificari importante în industrie

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi ca a implementat noi procese si initiative sustenabile din punct de vedere ecologic, aderand la noi practici în ceea ce priveste fabricarea produselor cu un impact redus si achizitia de resurse. Aceste noi schimbari se alatura eforturilor deja existente ale companiei, acelea de a-si reduce pe cat posibil impactul asupra mediului din cadrul portofoliului sau de produse.

Ca parte a viziunii „Together for Tomorrow” a Samsung, compania a utilizat materiale reciclate pentru anumite produse din categoriile de monitoare si panouri digitale, minimizand astfel risipa de resurse. Samsung foloseste acum mai multe materiale reciclate în constructia acestor produse, în capacul din spatele monitoarelor si panourilor digitale spre exemplu, crescand circularitatea resurselor si reducand emisiile de gaze cu efect de sera.

Solutiile privind panourile digitale, precum Smart Signage 2022, au primit, de asemenea, clase de eficienta energetica certificate care se ridica la noile standarde din industrie. Începand cu 2021, Samsung a încorporat, de asemenea, ambalaje ecologice, confectionate din materiale reciclate, în toate produsele sale de tip panouri digitale.

Pentru a îmbunatati atat eficienta resurselor, cat si a energiei, Samsung utilizeaza o solutie numita SoC (System on Chip) care, atunci cand este aplicata pe monitoare si panouri digitale, permite afisarea continutului fara a fi nevoie de alte dispozitive suplimentare, reducand atat deseurile, cat si energia. În plus, Samsung si-a extins durata de viata a produselor, sporind durabilitatea acestora pentru a minimiza si mai mult risipa.

Drept recunoastere a eforturilor sale privind eficienta produselor, Samsung a obtinut certificarea ENERGY STAR1, pe langa cea EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) pentru îmbunatatirea eficientei energetice si utilizarea plasticului reciclat în noua sa gama Smart Signage din 2022 (QHB, QMB, QBB).

Samsung a fost, de asemenea, primul din industria sa care a obtinut eticheta de reducere a CO2, certificata de Carbon Trust, pentru gama sa LCD Signage (LH55QHB), LED signage (LH012IWA) si Business Monitor (LS34A65). În plus, Samsung a dezvoltat si aplicat un nou material, fabricat din plastic reutilizat, recuperat din ocean, pe monitorul de înalta rezolutie S8 din 2022 pentru a reduce deseurile marine.

În semn de recunoastere a initiativei sale de sustenabilitate la nivel global din 2022, care încearca sa încorporeze sustenabilitatea mediului înconjurator în toate actiunile companiei, Samsung a fost desemnat castigatorul premiului „Sustainability Innovation of the Year” în cadrul AV News Awards pe 10 mai.

„Ne angajam sa asiguram sustenabilitatea zi de zi pentru întregul nostru portofoliu de panouri digitale si sa jucam un rol major în redefinirea unor actiuni mai responsabile pentru un viitor mai bun al planetei. Suntem foarte recunoscatori pentru toata aceasta recunoastere a eforturilor noastre si intentionam sa facem ca fiecare pas sa conteze în drumul spre o schimbare colectiva a practicilor de productie pentru un viitor durabil”, a declarat Hyesung Ha, vicepresedinte executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.
Standul Samsung la Integrated Systems Europe 2022 este situat la Gran Via, Sala 3, 3F600, în Barcelona, ​​în perioada 10-14 mai 2022. Pentru mai multe informatii despre cea mai recenta tehnologie de afisare a Samsung, va rugam sa vizitati: https://displaysolutions.samsung.com/showcase/virtual-experience/ise-2022.

1 Certificare ENERGY STAR este aplicabila doar pe piata din SUA.