Samsung Electronics extinde gama de frigidere Bespoke cu noul Bespoke French Door
7/7853
calendar_month 28 Dec 2021, 20:28
Samsung prezinta in cadrul CES 2022 primul frigider Bespoke French Door, un set de bucatarie Bespoke, aspiratorul Bespoke Jet™, masina de spalat si uscatorul Bespoke

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi primul frigider Bespoke French Door, care va fi dezvaluit la CES 2022. Disponibil într-o gama cu 3 sau 4 usi, ce include si modelele Family Hub™, noul frigider Bespoke French Door extinde gama Samsung Bespoke. Samsung urmeaza sa prezinte la CES 2022 o gama completa de produse Bespoke, dar si produse noi, cum ar fi aspiratorul vertical Bespoke Jet™, masina de spalat si uscatorul Bespoke.

Noua gama îmbina designuri ce permit personalizarea cu usurinta cu tehnologii unice care, împreuna, inspira moduri de viata complet noi. Cu frigiderul Bespoke ca piesa centrala, alaturi de seturile de bucatarie care includ masini de spalat vase, aragazuri si cuptoare cu microunde disponibile pe alb, bleumarin sau verde, consumatorii îsi vor putea personaliza decorul în linie cu stilul personal. Dincolo de bucatarie, aspiratorul Bespoke Jet™ îmbina performante puternice de curatare si un design elegant, în timp ce masina de spalat si uscatorul Bespoke transforma rutina de spalat rufe într-un proces usor si inteligent.

„Conceptul Bespoke nu a fost gandit doar pentru bucatarie. Credem ca utilizatorii ar trebui sa aiba libertatea de a-si personaliza întreaga casa, astfel încat sa se potriveasca cu stilul lor de viata. Aceasta extindere a gamei ofera posibilitatea consumatorilor de a crea spatii de locuit care reflecta cu adevarat gusturile si estetica lor, folosind inovatiile si tehnologiile Samsung”, a declarat Kanghyup Lee, vicepresedinte executiv si sef de vanzari si marketing în cadrul diviziei de Digital Appliances Samsung Electronics.

Frigiderul Bespoke French Door

Completand gama existenta de frigidere Bespoke, care include Bespoke 4-Door Flex™, Bespoke 2-Door Bottom Freezer si Bespoke 1-Door Flex Column, noul Bespoke French Door ofera o optiune potrivita nevoilor fiecarei familii. Frigiderul Bespoke French Door va fi disponibil în configuratii cu 3 si 4 usi, dar si cu o diversitate de dimensiuni si culori – si va include noi optiuni din Family Hub™ 2022.

Disponibil în 12 culori si doua finisaje – sticla si otel – frigiderul Bespoke French Door ofera mii de combinatii de culori. Pentru finisajul de sticla, culorile disponibile sunt White, Gray, Pink, Charcoal, Morning Blue, Clementine si Sunrise Yellow; pentru cel de otel, culorile disponibile sunt: Tuscan, Matte Black, Navy, Emerald Green si Stainless Steel.

Pentru a ajuta familiile sa-si pastreze si sa îsi depoziteze mai bine alimentele, frigiderul Bespoke French Door vine cu cele mai recente inovatii de stocare si racire de la Samsung. Beverage Center™ si Dual Auto Ice Maker ofera utilizatorilor acces rapid la bauturi reci, în timp ce FlexZone™ mentine ingredientele la temperatura optima, pentru o prospetime îndelungata.

Cu o gama larga de functii inteligente, Family Hub™ aduce divertisment în bucatarie si ajuta familiile sa ramana organizate si conectate. În 2022, Family Hub™ va fi compatibil cu Samsung TV Plus, oferind continut TV gratuit si experiente de vizionare conectate cu alte ecrane, cum ar fi televizoarele inteligente Samsung si dispozitivele Galaxy.Family Hub™ 2022 va fi compatibil si cu Alexa în anumite regiuni, ceea ce înseamna ca utilizatorii pot accesa diverse servicii Amazon, inclusiv Amazon Music si servicii de recomandare a filtrelor inteligente de apa, direct de pe frigiderele lor. Optiunea View Inside a fost, de asemenea, modernizata - tehnologia camerei interne, ce utilizeaza informatiile de pe etichetele produselor alimentare, permite familiilor sa vada continutul frigiderului, sa gestioneze datele de expirare si multe altele.

Bespoke Jet™

Prezentat pentru prima data la Bespoke Home 2021, urmand sa apara pe pietele globale în 2022, aspiratorul vertical Bespoke Jet™ aduce inovatii marca Bespoke în locuintele oamenilor.

Dispunand de All In One Clean Station™ de la Samsung, Bespoke Jet™ mentine casa curata si igienizata. Odata ce au terminat curatarea, utilizatorii pot pur si simplu sa andocheze aspiratorul si acesta va goli automat sacul de praf si se va încarca.

Bespoke Jet™ are, de asemenea, un design modern, premium, puternic, dar usor, construit pentru a oferi familiilor o solutie completa de curatare. Dispune de o putere de aspirare de 210W1 si foloseste un sistem de filtrare cu mai multe straturi pentru a capta 99,999 la suta din praful fin2, oferind o experienta de curatare mai puternica, dar mai simpla.

Bespoke Jet™ este disponibil în Midnight Blue, Misty White si Woody Green – culori care permit utilizatorilor sa-si plaseze aspiratorul acolo unde doresc, fara a perturba decorul general al spatiului de locuit.

Masina de spalat si uscatorul Bespoke

Masina de spalat si uscatorul Bespoke includ functii inteligente de ultima ora care fac spalarea rufelor intuitiva si mai eficienta. Ambele dispozitive au un design frontal plat si sunt disponibile în mai multe optiuni de culoare, inclusiv negru si bleumarin.

Învatand tiparele de utilizare si rutina de spalare a rufelor, optiunea Smart Dial, sustinuta de inteligenta artificiala, acorda prioritate setarilor utilizate frecvent, minimizand munca si simplificand procesul de spalare si uscare; timp în care functia inteligenta AI OptiWash™ optimizeaza setarile de spalare, precum si timpul de spalare si nivelurile de detergent. De asemenea, cu MultiControl™, consumatorii pot folosi cu usurinta atat masina de spalat inteligenta, cat si uscatorul, utilizand panoul de control al masinii de spalat, atunci cand unitatile sunt suprapuse.

Pentru mai multe informatii despre gama de produse Bespoke, vizitati samsung.com/bespoke.

1 Aspiratie testata pe baza IEC62885-2 Cl. 5.8 standard, testat la intrarea instrumentului nemotorizat, folosind modul Jet. Pe baza testelor SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.


2 Testat pe baza IEC 62885-2, CL.5.11 de catre SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultatele pot varia în functie de utilizarea reala. Se refera la particule în intervalul de dimensiuni de la 0,5 la 4,2 µm.