hit.ro  »  Stiri  »  Stiinta Generala  »  Samsung a lansat tableta Galaxy Note 10.1

Samsung a lansat tableta Galaxy Note 10.1

calendar_month 06 Aug 2012, 16:23
Samsung a anuntat astazi lansarea GALAXY Note 10.1, noul produs din familia GALAXY Note.
GALAXY Note 10.1 este echipat cu un procesor de 1.4GHz quad-core si memorie RAM interna de 2GB. Multi-tasking-ul, grafica la standarde inalte si performanta superioara sunt trasaturile esentiale ale GALAXY Note 10.1, afirma sud-coreenii intr-un comunicat de presa. Dispozitivul include si o camera principala de 5 megapixeli si o camera secundara frontala de 1,9 megapixeli.

In afara de acestea, au mai fost adaugate caracteristici precum Smart Stay, care urmareste ochii utilizatorului pentru a asigura ca ecranul este pornit in timp ce este privit, precum si Pop Up Play, care le permite utilizatorilor sa vizualizeze videoclipuri, in paralel cu alte aplicatii.

Samsung a introdus pe Galaxy Tab 10.1 si functia multiscreen, prin care tableta ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi simultan doua tipuri diferite de aplicatii. Utilizatorii pot vizualiza pagini Web si videoclipuri si pot lansa alte aplicatii in timp ce scriu sau schiteaza idei cu S Pen pe cealalta jumatate de ecran.
Stylus special
Cu ajutorul S Pen (6,5mm), GALAXY Note 10.1 este optimizat pentru crearea de continut personalizat si relevant intr-un mod natural si intuitiv. S Pen a fost special proiectat pentru o experienta optimizata, prin intermediul ecranului de 10.1 inchi. Acesta este incorporat direct in dispozitiv si, cand este actionat, lanseaza automat aplicatii: S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe Photoshop Touch si Polaris Office. Alternativ, utilizatorii pot seta cu usurinta aplicatia preferata pentru a fi lansata pe loc atunci cand este activat S Pen.

Cu AllShare Play, utilizatorii pot impartasi continut cu un grup mare de oameni in timp real, prin conectarea GALAXY Note 10.1 la o serie de dispozitive Samsung, precum televizoare HD, tablete, laptop-uri sau alte dispozitive legate in aceeasi retea.
Cu functia AllShare Group Cast, utilizatorii pot, de asemenea, sa distribuie sau sa lucreze pe documente, prezentari sau imagini fara a fi nevoiti sa le incarce separat.

GALAXY Note 10.1 prezinta trei moduri de conectivitate: versiunea exclusiva WiFi, versiunea cu WiFi si 3G HSPA-Plus la lansare si versiunea WiFi si LTE, care va aparea in ultima parte a anului acesta. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?