SAI Certinvest se reinventeaza dupa 28 de ani de operatiuni
8/8596
calendar_month 04 Mai 2023, 12:55   visibility 23563


SAI Certinvest, prima societate independenta de administrare a fondurilor de investitii autorizata din Romania, anunta o crestere cu 26% a resurselor umane comparativ cu aceasi perioada a anului trecut si o noua strategie de personal, centrata pe crearea unei culturi organizationale care pune pe primul loc cel mai de pret capital al companiei, oamenii.

Sorina Butea, un executiv cu peste 13 ani de experienta in resurse umane in diverse corporatii multinationale, cum ar fi Ulker sau AmRest/Starbucks, a preluat strategia de dezvoltare a capitalului uman din rolul de Head of People, in luna mai 2022. Pana in prezent, organizatia a trecut printr-un proces complet de redefinire a strategiei, misiunii si valorilor, de implementare a indicatorilor de performanta financiari si non-financiari, de identificare a nevoilor de atragere si dezvoltare a talentelor in cadrul companiei. Peste 700 de ore de training de leadership, comunicare, feedback, dar si sesiuni de dezvoltare personala, au fost investite in dezvoltarea capitalului uman.

Consolidarea structurii de personal a presupus atat reorganizarea functiilor existente de operatiuni back-office, investitii, financiar-contabilitate, conformitate, cat si o regandire a atributiilor functiilor de vanzari, marketing, tehnologie, strategie de business si resurse umane.

“Echipa este cel mai important asset, si daca ne uitam la drumul pe care ni l-am propus, suntem inca la inceput. Evolutia pozitiva de care ne bucuram astazi este rezultatul muncii pasionate de zi de zi a tuturor. Rolul meu este de a-i sprijini si motiva sa devina mai buni si mai performanti in ceea ce fac. Numai impreuna putem deveni mai relevanti intr-o industrie atat de competitiva.“ a declarat Sorina Butea, Head of People SAI Certinvest.

SAI Certinvest a inregistrat o crestere de 492% a numarului de conturi noi deschise in platforma InvestOnline.ro in primul trimestru al anului 2023 fata de ultimul trimestru al anului trecut, si o crestere de 631% a numarului de depuneri in fondurile deschise de investitii administrate de societate, comparativ cu ultimul trimestru din 2022. Cresterea interesului fata de oferta companiei s-a materializat intr-o majorare cu 14.6% in valoarea totala a activelor administrate de societate la sfarsitul lunii martie 2023, comparativ cu luna decembrie 2022.

SAI Certinvest are ȋn administrare 6 fonduri deschise de investitii, 3 fonduri de investitii alternative si peste 100 de portofolii administrate privat. Pentru mai multe informatii, accesati www.certinvest.ro.