S-a lansat o aplicatie de realitate augmentata pentru explorarea imersiva a produselor
8/8463
calendar_month 28 Feb 2023, 14:03
Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a anuntat astazi lansarea aplicatiei Vertiv™ XR, un instrument unic in segmentul centrelor de date, prin care operatorii, managerii IT si partenerii Channel pot vizualiza produsele Vertiv chiar in spatiul pe care acestia l-ar aloca, odata achizitionate. Reprezentarea virtuala vine, astfel, in ajutorul decidentilor din domeniul centrelor de date: acestia au la indemana un instrument accesibil prin care sa isi organizeze spatiul, sa beneficieze de asistenta dupa instalare si, in final, sa inteleaga mai bine modul in care infrastructura aleasa le va sprijini capacitatea de calcul si le va influenta amprenta la sol. Aplicatia este disponibila in Apple App Store si pe Google Play.
Vertiv™ XR le permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa descopere echipamentele intr-o locatie aleasa de acestia, inainte de achizitie si instalare
Odata cu aplicatia XR, Vertiv isi prezinta cele mai noi progrese din cadrul vastei si constantei preocupari pentru digitalizare, pe masura ce compania continua sa se concentreze pe experienta oferita utilizatorilor, dar si pe extinderea portofoliului de resurse pe care le pune la dispozitia clientilor si partenerilor Channel. Dezvoltata de catre Vertiv, aplicatia XR este primul astfel de instrument care preia tehnologia comerciala utilizata in cazul proiectelor de amenajare interioara si o aduce in spatiul centrelor de date. Aplicatia a primit titlul de "Best Digital Transformation Product or Service – Enterprise" in cadrul Technology Product Awards 2022, competitie organizata de publicatia Computing si a obtinut un rating de 5 stele din partea revistei IT Channel, care a considerat-o "Cea mai buna aplicatie de realitate augmentata testata in 2022".
„Prin intermediul aplicatiei Vertiv™ XR, cream o punte de legatura intre experienta oferita de interactiunile in persoana si cele digitale", a declarat Cristian Scarpa, VP pentru Tehnologia Informatiei la Vertiv. „Aplicatia le permite clientilor si partenerilor nostri sa fie mai bine informati atunci cand iau o decizie de cumparare, sa primeasca recomandari, sa vizualizeze intr-un mod concret modul in care produsele noi vor interactiona cu mediile lor existente si sa exploreze detalii despre acele produse – toate acestea la doar o atingere distanta."
Aplicatia Vertiv XR ghideaza utilizatorii prin selectarea si plasarea produselor, folosind realitatea augmentata, pentru a oferi o descriere captivanta si realista a produsului in locatia pe care au ales-o – fie ca este vorba de un centru de date, birou, hol sau o sufragerie. De asemenea, utilizatorii pot sa vizualizeze si sa exploreze diverse solutii Vertiv atunci cand si unde aleg, precum si sa ramana implicati dincolo de achizitie si instalare, prin solutii complementare si prin simplificarea modului in care acestia aleg sa impartaseasca experientele lor cu Vertiv.
„Acest tip de tehnologie a fost folosit pentru diverse aplicatii destinate consumatorilor, ajutandu-i pe proprietarii de imobile, de exemplu, sa vada cum s-ar integra noile dulapuri in bucataria lor sau cum ar putea arata diferite tipuri de tencuiala pe fatada casei, dar nu am vazut niciodata acest tip de aplicatie in centrul de date", a spus Martin Coulthard, Vicepresedinte global pentru marketing pentru generarea cererii la Vertiv. „Acum, le oferim si clientilor nostri posibilitatea de a vedea un anumit echipament inainte de a il cumpara, astfel incat sa achizitioneze cu incredere produsul Vertiv dorit."
Eforturile companiei pentru digitalizare se concentreaza pe dezvoltarea si actualizarea activelor digitale care sa raspunda cel mai bine nevoilor clientilor si partenerilor si sa interactioneze cu ei in modul cel mai potrivit. Obiectivul final este acela de a imbunatati felul in care utilizatorii interactioneaza cu Vertiv, astfel incat acestia sa poata gasi cu usurinta ceea ce cauta atunci cand acceseaza Vertiv.com sau folosesc aplicatia Vertiv™ XR. In acelasi timp, compania isi propune sa genereze – atat pentru sine, cat si pentru partenerii sai – interactiuni mai insemnate si mai productive, cu clientii si partenerii.
Pentru mai multe informatii sau pentru a descarca aplicatia Vertiv™ XR, va invitam sa accesati Vertiv.com.