S-a lansat Green Report Podcast ¬ intrebari si raspunsuri cu invitati excelenti pe teme de mediu
8/8582
calendar_month 27 Apr 2023, 16:30
Green Report, publicatia de referinta pe teme de mediu si sustenabilitate a lansat miercuri, 26 aprilie, Green Report Podcast cu Raluca Fiser. Emisiune cu o frecventa bilunara, podcastul este dedicat dezbaterii si analizei celor mai importante subiecte legate de sustenabilitate, ecologie, protejarea mediului inconjurator, mobilitatii urbane si schimbarilor climatice.
Emisiunea este moderata de Raluca Fiser, expert in dezvoltare durabila si management strategic. Raluca coordoneaza proiecte de CSR si advocacy de mai bine de 15 ani. In 2007 a lansat prima organizatie media romaneasca de afaceri si legislatie de mediu- Green Report. In 2009 a fondat Asociatia Green Revolution, primul ONG romanesc de ecologie urbana care implementeaza masuri pentru un oras verde.
“Ne bucuram sa adaugam Green Report Podcast in portofoliul nostru de proiecte in domeniul sustenabilitatii, alaturi de Conferintele Green Report si Gala Green Report. Discutiile despre sustenabilite sunt din ce in ce mai prezente, iar criza climatica in care ne aflam ne obliga sa actionam imediat, iar pentru asta avem nevoie de educatie si informatii corecte. Acesta este rolul podcastului Green Report, de a furniza informatii si educatie printr-un dialog constructiv si echilibrat. Suntem convinsi ca podcastul va fi o resursa valoroasa pentru toti cei interesati sa inteleaga si sa imbunatateasca impactul pe care il avem asupra mediului inconjurator. Va invitam sa va abonati platformei noastre de YouTube https://www.youtube.com/GreenReportNews si sa urmariti primul episod Green Report Podcast, incepand cu 26 aprilie”, a declarat Raluca Fiser – moderatorul emisiunii si fondatorul platformei Green Report.
Green Report Podcast prezinta o serie de interviuri cu experti din diferite domenii, de la stiinta, tehnologie, administratie publica, afaceri, medicina – care vor impartasi opinii, idei si solutii de referinta pentru a face fata provocarilor globale legate de schimbarile de mediu. Fiecare editie dezbate subiecte de actualitate legate de mediu si dezvoltare sustenabila prin intermediul interviurilor cu specialisti sau autoritati, pentru a oferi o perspectiva mai profunda asupra subiectelor precum economia circulara, dezvoltarea sustenabila a oraselor, protectia biodiversitatii, etc. Mai mult, podcastul va oferi o perspectiva consistenta asupra subiectelor www.green-report.ro .
Primul episod l-a avut ca invitat pe dr. Bogdan Antonescu, membru al Societatii Regale de Meteorologie, membru al Laboratorului European pentru Furtuni Severe si al Societatii Americane de Meteorologie. Discutia de aproape o ora traverseaza subiecte precum scenariile de viitor, migratia climatica, gesturile care conteaza, atitudini constructive si exagerarile cu care ne confruntam.
Prin acest podcast, Green Report isi propune sa contribuie la cresterea nivelului de constientizare cu privire la problemele de mediu, alaturi de specialisti din domenii conexe.
Emisiunile, cu o aparitie bilunara, sunt disponibile pe pagina Green Report de YouTube https://www.youtube.com/GreenReportNews si pe pagina dedicata din site, https://green-report.ro/podcast/ .

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?