Richard Teng, CEO Binance: 2023 a fost anul adoptarii schimbarii; ramanem devotati utilizatorilor
3/35854
calendar_month 04 Ian 2024, 14:19


Richard Teng, CEO Binance, descrie, in continuare, activitatea din anul 2023 si discuta despre planurile de viitor ale companiei.

In 2023, nu numai ca ne-am mentinut pozitia de companie robusta si lider al celei mai dinamice industrii din lume – am indraznit sa adoptam schimbarea si am devenit mai puternici. O mare parte din problemele noastre istorice din SUA sunt rezolvate, deoarece am ajuns la acorduri cu agentiile de reglementare de acolo. Binance are cultura, talentul si experienta necesare pentru a deveni o organizatie cu adevarat orientata spre conformitate, pe langa faptul ca este axata pe utilizator, structurata si pregatita sa conduca industria activelor digitale in noua sa era.

Incredere tangibila

Ultimele saptamani au demonstrat ca acestea nu sunt doar vorbe si ca utilizatorii nostri au incredere in noi si in viziunea noastra asupra viitorului. In urma anuntarii acordurilor din SUA si a schimbarii conducerii Binance, intrarile nete au fost foarte robuste, in timp ce noi utilizatori au continuat sa se inregistreze constant. Pana la sfarsitul lunii decembrie, am trecut de pragul de 170 de milioane de utilizatori inregistrati, ceea ce inseamna o crestere de 30% fata de anul trecut. Actiunile spun mai multe decat cuvintele, iar sprijinul vostru tangibil este extrem de important pentru noi, pe masura ce deschidem un nou capitol.

Foarte important, am observat o crestere deosebit de puternica a intrarilor care provin de la investitorii institutionali. Consider ca acest lucru este o veste fantastica deoarece sugereaza ca increderea institutiilor in Binance si in ecosistemul Web3 mai larg devine mai puternica intr-un moment in care participarea institutionala, impreuna cu o reglementare clara, este esentiala pentru adoptarea in masa a activelor digitale. Anul acesta, am introdus deja inovatii interesante – de exemplu, acordul tripartit bancar inovator – care ofera o valoare de neegalat acestei categorii importante de clienti si avem mai multe pregatite pentru anul urmator.

Marcarea traseului Web3

Cel mai important angajament al nostru, ca intotdeauna, ramane fata de utilizatorii nostri. Nicio schimbare in conducerea sau administrarea companiei nu poate modifica acest bloc fundamental al ADN-ului Binance: dorinta de a dezvolta si de a oferi produse care imbunatatesc viata oamenilor. Raspunsul la si anticiparea nevoilor utilizatorilor ne-au determinat sa participam la (si adesea sa stabilim) unele dintre tendintele cheie care au modelat spatiul activelor digitale in 2023.

Raspunzand cererii tot mai mari de gateway-uri mai sigure si accesibile din lumea Web3, am lansat portofelul nostru Web3, care a devenit un succes instantaneu pentru utilizatori. Ca raspuns la tendinta catre o experienta sociala mai captivanta pe Web3, am restructurat Binance Square, care si-a crescut baza de utilizatori si numarul de creatori activi in acest an si am introdus functionalitatea de copy trading social. 

In 2023, Binance a inregistrat o crestere semnificativa a serviciilor noastre cheie legate de platile cripto, tranzactionarea P2P si castiguri, inregistrand progrese constante pe calea catre adoptarea in masa a activelor digitale. Numarul de utilizatori Binance Pay activi a crescut cu 20%; platforma P2P a Binance a deservit cu 39% mai multi utilizatori; Binance Earn a ajutat cu 35% mai multi oameni sa-si puna criptomonedele la treaba. Pentru o imagine de ansamblu cuprinzatoare asupra cifrelor si valorilor care descriu performanta Binance in 2023, puteti citi raportul nostru de sfarsit de an.Mai presus de toate, am ramas si vom ramane intotdeauna concentrati asupra securitatii utilizatorilor si a fondurilor acestora. De la cooperarea cu autoritatile de aplicare a legii la nivel mondial pentru a combate activitatea infractionala in spatiul activelor digitale la desfasurarea de campanii educationale pentru utilizatori, de la mentinerea fondului nostru SAFU (in valoare de 1,2 miliarde USD la sfarsitul anului) la extinderea acoperirii sistemului nostru de dovada a rezervelor – securitatea si transparenta fondurilor dvs. sunt prioritatea principala a Binance.

Planuri pentru viitor

Avem multe motive sa incepem noul an cu voie buna. Binance isi incepe noul capitol intr-o pozitie financiara puternica si ne bucuram de increderea comunitatii noastre globale uimitoare, care se extinde rapid. Aceasta organizatie este construita pentru a rezista in timp – nu ani, ci decenii. Desigur, construirea viitorului finantelor si imbunatatirea libertatii banilor la nivel global reprezinta o cale lunga si anevoioasa, dar suntem pregatiti pentru efortul atent, iterativ si progresiv de care este nevoie. Cu sprijinul ferm al comunitatii Binance, am dovedit ca nu exista provocari pe care sa nu le putem depasi.

Pe masura ce avansam, vom echilibra angajamentul nostru fata de trei grupuri cheie. In primul rand, cele mai importante parti interesate: utilizatorii nostri. In al doilea rand, autoritatile de reglementare la nivel mondial, care vor juca un rol din ce in ce mai important in modelarea viitorului industriei noastre si a capacitatii sale de a realiza potentialul extraordinar al blockchain-ului si al activelor digitale. In cele din urma, vom pune un accent puternic pe formarea si mentinerea parteneriatelor in industrie – suntem cu totii in aceeasi barca, iar construirea unui ecosistem mai puternic se poate realiza cel mai bine prin coordonarea eforturilor noastre si cooperare.

In cele din urma, as dori sa multumesc echipei Binance incredibil de rezistente, dure si motivate de misiune pentru tot ceea ce am realizat in acest an, in ciuda dificultatilor. Este o onoare sa conduc acest grup unic si divers de profesionisti talentati si dedicati – si o mare placere, de asemenea.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?